картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Купити сток у Рівному та розпочати бізнес, який буде максимально успішним

У наш час усі хочуть виглядати красиво, стильно та оригінально. Саме тому до кожного нового сезону бренди відшивають просто величезну кількість одягу, взуття та аксесуарів. Це нескінченний потік, який розподіляється по модних бутіках, де більшість цих речей знаходить своїх покупців. Все ж таки до початку продажів нової колекції частина речей залишається не розпроданою, саме вони і потрапляють у стокові центри, де їх продають за копійки.

Є велика кількість людей, які не мають можливості витрачати великі суми на одяг та взуття, тому купити сток у Рівному для них єдина можливість отримати якісні та стильні речі за доступною вартістю. Звичайно, хвиля відкриттів стокових магазинів в Україні розпочалася кілька років тому, але своєї популярності вони не втрачають і сьогодні. Це легко пояснити нестабільною економічною ситуацією та бажанням виглядати на всі сто, навіть за обмеженого бюджету.

Чому вигідно закупити сток оптом у Рівному та відкрити стоковий магазин?

  1. Це досить простий спосіб розпочати власний бізнес. Однозначно це причина під номером один, адже торгівля одягом, взуттям та аксесуарами завжди буде актуальною, а якщо це ще й речі відмінної якості від відомих світових брендів (Jack&Jones, Lidl, Lupilu, Mango, Monte Cervino і т.д.за значно заниженою вартістю, то тут і говорити нема про що.

  2. Одяг, взуття та інший брендовий сток – це те, що не псуватись. Тобто навіть якщо з якихось причин ви не продали всі речі, вони не зіпсуються, як продукти харчування чи інші товари з термінами придатності. Тут варто дати цьому бізнесу плюс.

  3. Це бізнес, що швидко окупається. Якщо ви вирішите купити сток оптом у Рівному та відкрити магазин, то вам не доведеться чекати 2-3 роки, поки вкладення окупляться. Тут все відбувається набагато швидше, за підрахунками експертів, окупність цього бізнесу близько шести місяців.

     

  4.  

    Ви можете вибрати чіткий напрямок роботи завдяки пропозиції компанії Rainbow-clothes. Адже у нас все розділено за брендами в окремі лоти, кожну річ якого можна переглянути в каталозі. Тобто ви не замовляєте кота в мішку, а отримуєте саме те, що бачите в майбутньому асортименті власної торгової точки. Наприклад, якщо ви торгуєте дитячими речами, то замовляєте виключно дитячий сток, або навпаки можете купити тільки жіночий та чоловічий одяг, без дитячих речей та взуття.

Як бачите причин купити сток у Рівному та розпочати власний бізнес чимало, при цьому є й деякі нюанси, про які варто пам'ятати. Серед них: правильно підібране місце торгівлі, рівень націнки, різноманітність товару, наявність консультантів і не лише. Якщо ви зможете врахувати все це, вам вдасться побудувати успішний бізнес.

 

Ми у свою чергу пропонуємо вам якісний сток оптом у Рівному та будь-якому іншому місті України. У каталозі є безліч лотів у наявності, а також очікувані лоти, серед яких представлені лише найкращі європейські та американські бренди. Крім цього у нас ви отримуєте:

  • максимально вигідні ціни, які дозволять добре заробити та запропонувати покупцям вигідну вартість;

     

  •  

    роботу без посередників;

  •  

    завжди привітних та готових допомогти менеджерів, які дадуть відповідь на всі питання та допоможуть розібратися з будь-якими складнощами;

     

  •  

    вигідні умови оплати, будь-яким зручним для вас способом;

     

    оперативна доставка по всій країні.

     

 

Якщо все ще сумніваєтеся, купити чи ні сток оптом у Рівному, просто спробуйте зробити перший крок у новому бізнесі, і ви не захочете здавати назад.

 

Читайте також як вигідно купити сток оптом у Чернівцях.

 

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».