картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Антикризові рішення у стоковому бізнесі

 

Стоковий магазин – один із найприбутковіших видів бізнесу. Експерти зазначають, що середній відсоток його рентабельності перевищує 600%. Але, як і в будь-якому підприємництві, завжди є певні ризики та кризові періоди. Як швидко та надійно їх мінімізувати – читайте далі!

Методи, стратегія і тактика ціноутворення

Правильно підібраний метод ціноутворення здатний вивести бізнес із кризового стану та забезпечити стабільність у майбутньому. Найбільш дієвими є:

  • витратне ціноутворення, суть якого у висуванні ціни, що базується на фактичних витратах магазину;

  • орієнтація на конкурента, де за модель ціноутворення береться метод дії суперника;

  • курс споживчий попит.

Слід зазначити, що останній метод – найдієвіший. Практика ведення бізнесу — показує, що ціна товару повинна залежати від попиту на нього. Якщо якась річ не продалася протягом 3-х тижнів – це сигнал зниження її ціни.

У цьому контексті вибір правильної стратегії та тактики ціноутворення – найпотужніша маркетингова зброя у веденні бізнесу. Найбільш дієвими будуть:

  • підрахунок всіх витрат з додаванням бажаного прибутку. Багато магазинів упускають дрібні витрати у підприємництві, і це – непробачна помилка;

  • встановлення конкурентоспроможних цін із орієнтацією на цінове відчуття потенційних покупців.

Загалом стратегії та тактики ціноутворення являють собою довгострокові проекти з включенням навіть разових заходів усередині магазину, націлених на глибокий аналіз існуючої ціноутворювальної системи.

Основна маркетингова концепція стока

Концепція маркетингу – важливий момент в антикризовому плані для стокове бізнес. Вибудувати її специфіку можна через ключові моменти:

  • позиціонувати себе на різних рівнях через ціну, унікальні пропозиції та відмінності від конкурентів;

  • бути орієнтованим на потенційного покупця, постійно шукаючи з ним точки дотику;

  • дарувати «плюшки» для постійних клієнтів: карти знижок, сертифікати та бонуси.

Крім того, постійно необхідно займатися моніторингом ринку, стежити за ціновими коливаннями у сфері стокових продажів та навіть за рівнем заробітної плати населення.

Оригінальним рішенням буде налагодити власну систему знижок: за календарними періодами, за годинами (наприклад, запровадити період «щасливий час», під час якого на товар діють великі знижки), грошовий еквівалент і навіть ключові моменти портрета цільової аудиторії.

Рекламна кампанія для стоку: у чому запорука ефективності

Без реклами навіть найбільш потенційно прибутковий бізнес зазнає великих збитків. Хоча стоковий одяг завжди буде затребувана серед населення, але через велику різноманітність магазинів, про ваш стокове магазин потенційні покупці можуть просто не дізнатися.

Оскільки цільова аудиторія стоків – люди середнього та малого достатку, необхідно зосередити увагу на основних джерелах інформації, якими вони користуються. Розміщуйте свою рекламу у звичайних газетах, популярних журналах, на тематичних сторінках у соціальних мережах – місцях, де найчастіше затримується увага споживачів.

Діючим є рекламна компанія, що нагадує, під час якої покупцям видаються якісь пам'ятні знаки про магазин (візитки, листівки або навіть смс-розсилка). Також їм може презентуватися акція «Наведи друга», під час якої покупцеві видається знижка на наступну покупку за умови поширення інформації серед друзів. Коли будь-який метод рекламної кампанії спрацює успішно, далі ви зможете мінімізувати свої витрати на цей пункт, оскільки в справу піде так зване «сарафанне радіо» серед ваших клієнтів.

Rainbow clothes радить: головне – вірити в успіх своєї справи і не здаватися на жодному етапі виходу з кризи. А в решті – ми вам допоможемо!

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».