картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Брендовий одяг оптом

Батьки намагаються робити все можливе, аби мати змогу придбати для своїх дітей гарний сучасний одяг. А, як не дивно, змінювати дитячий гардероб потрібно дуже часто. Можливо саме через це бізнес з продажу дитячого одягу оптом є одним з найпопулярніших та потрібних, а також таким, що буде приносити прибуток. Подібні магазини зазвичай пропонують не завжди дешевий та якісний одяг, тому необхідно обдумано приступити до покупки речей.

Насправді щоб відкрити прибутковий бізнес, варто звернути увагу на брендовий дитячий одяг оптом. Якщо ви є власником, або плануєте відкриття роздрібного магазину, підприємцем чи організатором спільних покупок та шукаєте надійного оптового постачальника – компанія RainbowClothes із задоволенням допоможе перетворити бізнес на успішний результативний заробіток.

Склад стокового оптового одягу «RainbowClothes» надає великий асортимент сучасного модного одягу для дітей оптом. Сток для маленьких модників поставляємо від провідних відомих виробників дитячого одягу та аксесуарів з Європи. Стоковий одяг для малюків – це абсолютно нові речі, які мають бірки та ніколи не були ношеними. Це дозволяє покупати та продавати такий одяг значно дешевше від ціни в брендовому магазині.

Актуальні колекції дитячого одягу стоку від популярних брендів допоможуть дитині швидко привчитись до стилю та дійсно якісного одягу. Ми турбуємось про наших маленьких клієнтів, тому слідкуємо, щоб діти отримували виключно комфортні речі. Сток оптом дитячого одягу від «RainbowClothes» - це лише новий товар, а не секунд-хенд. Кожну річ ми перевіряємо на брак перед відправкою та формуванням лоту.

Брендовий одяг оптом сток від європейських виробників

Брендовий одяг оптом

Верхній одяг для дітей проходить ретельну перевірку від наших працівників. Ви можете купити оптом за низькою ціною сток одяг для дівчаток та хлопчиків до 13 років, і ми гарантуємо високу якість. На вибір є все, що допомагає розвивати особистість та індивідуалізм дитини: повзунки, комбінезони, пінетки, кофти, костюми, штани, сорочки, сукні, спідниці, куртки тощо.

На нашому складі в міксах дитячого одягу сток оптом ви зможете відшукати не просто модний одяг та аксесуари для дітей ясельного віку, але й одяг для хлопців і дівчат віком молодшої школи. Діти як ніхто потребують бути не такими як всі, виділятись із сірої маси змалечку. Європейська дитяча мода вже зараз прогресує та змінюється, тому стильні речі оптом для дітлахів інколи навіть перевершують за якістю та креативністю молодіжній одяг.

Ми враховуємо всі можливі тенденції при закупівлях стоку від європейських виробників. Завдяки цьому на нашому оптовому складі ви зможете придбати найкращі товари брендового дитячого одягу: OVS, GIVOVA, H&M, ZARA, SPORT KIDS, TOM TAILOR, DISNEY, TO BE TOO, ALDI, KLEINIGKEIT тощо.

Приблизний перелік міксу дитячого сток одягу оптом включає в себе:

  • Зимовий та демісезонний дитячий одяг сток: сорочки, колготи, вітровки, куртки, джинси, шапки, штани, теплий одяг, та інше;
  • Літній та демісезонний сток для дітей: сарафани, сукні, футболки, майки, джинси, колготи, шорти, спідниці, штани, літні костюмчики, кепки, бейсболки тощо;
  • Сток взуття для дітей оптом: черевики, туфлі, шльопанці, чоботи гумові та шкіряні, пінетки, кросівки та інше.

Наша команда постійно слідкує за тенденціями дитячої моди та своєчасно замовляє товар, що відповідає запитам клієнтів. Нові колекції дитячого одягу оптом від європейських виробників швидко з’являються у нашому інтернет-магазині стоку. Тому ви завжди зможете швидко поповнити власний асортимент актуальними моделями.

RainbowClothes знає, як важко відшукати дійсно якісний та стильний одяг оптом за низькою ціною. Тому ми пропонуємо нашим клієнтам брендовий дитячий одяг оптом від відомих та улюблених виробників з Європи. Ми завжди оновлюємо асортимент нашого складу, тому наявність дитячого одягу варто уточнювати у менеджерів.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».