картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Фірмовий сток: що це та чому зростає його популярність?

В Україні вже не перший рік набирає обертів бізнес із продажу стокових речей. Все частіше на магазинах з'являються написи «сток», «стоковий одяг» і т.п., при цьому далеко не всі розуміють, що це і чому популярність таких торгових точок як онлайн, так і офлайн постійно зростає. Ми пропонуємо вам детальне пояснення, звідки з'являються склади з подібними речами і чому варто звернути на них увагу, якщо хочете виглядати стильно, не витративши багато грошей.

 

У перекладі слово "stock" - це "товарні залишки", і пряме значення цього слова дуже добре описує його. Це товари, які залишилися з минулих колекцій, тобто не розпродані. Зверніть увагу, що це не браковані одиниці або другий сорт, який списують одразу з виробництва, а якісні фірмові речі, які не розпродані в сезон.

 

 

                                                               

Багато людей в Україні розмірковуючи над тим, що таке стоки, порівнюють їх із секонд-хендом. І це величезна помилка. Адже секонд, як усім зрозуміло - це старий одяг, який був у вжитку. Тоді як весь стоковий товар абсолютно новий. Крім того, це брендовий одяг, взуття, речі для дому і не тільки, які були не розпродані в магазинах тієї чи іншої торгової марки, наприклад одяг сток оптом HUGO BOSS.

Як з'являється сток?

Що це ви вже напевно зрозуміли, тепер розберемося з тим, звідки він з'являється?

  • Перевиробництво – дуже часто фабрики закуповують дуже багато тканин та матеріалів для відшиву колекції, що веде до появи зайвих одиниць. Також бувають моменти, коли роздрібна мережа магазинів відмовляється від тієї чи іншої колекції. Саме так зовсім новий одяг і не тільки потрапляє на стічні склади;

     

  •  

    Залишки із роздрібної мережі – це ще одне джерело товару для стоку. Що це зайве, магазин не може передбачити, адже плани покупця не може передбачити ніхто. Якщо колекцію не розпродали навіть після фінального розпродажу, то ми отримуємо її на складі. Також сюди потрапляють неходові розміри, речі з невеликими дефектами, які не впливають на їхню якість (іноді вони просто вимагають прасування чи прання);

     

  •  

    Є країни з лімітом на продаж речей однієї торгової марки, всі надлишки вирушають на склад.

     

 

Що таке сток оптом і звідки вони з'являються - ми пояснили. Тепер ви знаєте, що це високоякісний брендовий одяг, взуття, речі для дому та інше за ціною набагато нижчою, ніж у фірмовому магазині. І не варто одразу припускати, що це застарілі речі, які вже ніхто не захоче носити. Поки що колекцію презентовано за кордоном, в Україні ще може пройти чимало часу до її появи. Це означає, що до моменту її виходу на нашому ринку, ви вже можете знайти трендові та стильні рішення у стокових точках продажу.

Де купувати одяг?

Український ринок стокових речей досить широкий, тому ви можете знайти їх не лише в офлайн-магазинах, а й в інтернет-магазинах, на майданчиках у соціальних мережах та торгових майданчиках в Інтернеті. Серед асортименту є найвідоміші бренди як з категорії мас маркету, так і люксові торгові марки.

 

Зверніть увагу, що іноді речі можуть бути зі зрізаною биркою або з написом на ній. Це не означає, що їх уже хтось носив, треба враховувати, що таке стік дозволяє зниження вартості перевезення подібного товару. Не варто відмовляти собі через це купити круті стильні обновки за мінімальною ціною.

 

Раніше ми писали, як вибрати і з чим носити світшот.

 

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».