картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Де купити сумки оптом в Україні.

Стильна сумка - незамінний елемент як жіночого, а й чоловічого гардеробу. Без цього аксесуара, як без рук - ні про яку зручність не може бути й мови.

Компанія Rainbow-Clothes пропонує широкий вибір жіночих та чоловічих сумок, які швидко знайдуть своїх покупців. Як правило, жінки підбирають аксесуари під певне вбрання, а чоловіки віддають перевагу практичним універсальним моделям. Як висновок: жінці потрібна далеко не одна і не дві сумки, а чим більше, тим краще, а чоловіки можуть задовольнитись однією-двома, але вибирають лаконічний дизайн та гарну якість.

Якщо ви не знаєте, де купити сумки оптом, ласкаво просимо до нашого інтернет магазину. Тут ви знайдете сумки, рюкзаки, клатчі та портфелі відомих брендів, що поставляються безпосередньо від виробника.

Асортимент

Пропонуємо вам поповнити асортимент свого магазину стильними сумками - жіночими та чоловічими моделями.

Як правило, більшість жінок носить сумки наступних категорій:

  1. Класичні - м'які або на жорсткому каркасі, з довгими або короткими ручками, простих зрозумілих форм та гарної місткості. Такі сумки шиють із натуральної шкіри та еко-шкіри, а також з текстилю та навіть хутра. Вони ідеально підходять для ділових та повсякденних образів.

  2. Клатчі – невеликі акуратні сумочки, які зручно тримати в руці, але можна носити і на довгому ремінці чи ланцюжку. Форми, кольори і декор можуть бути різними. Це оптимальний варіант для вечірнього та святкового вбрання.

  3. Спортивні сумки та рюкзаки - шиються з практичних матеріалів, що не промокаються, підходять не тільки для спортивних, але і для повсякденних образів.

Німецький бренд С&A пропонує одяг та аксесуари для повсякденного носіння, зокрема стильні сумки, клатчі, рюкзаки. Відмінна якість, величезний асортимент, доступна вартість приваблює мільйони клієнтів.

Що стосується чоловічих сумок, можна виділити такі категорії:

  1. Портфель – це сумка для офісного життя, в якій зручно носити папери, папки, планшет чи ноутбук. Лаконічна форма портфеля ідеально вписується у діловий чоловічий образ.

  2. Барсетка - невелика сумка із зручною ручкою та кількома відділеннями, яка дозволяє мати при собі все необхідне.

  3. Рюкзак - один із найулюбленіших чоловіками видів сумок. Рюкзак стане в нагоді і для міських прогулянок, і для подорожей, і для спортивних тренувань. Він має бути міцним, містким і, звичайно ж, стильним.

    Де вигідно купувати сумки оптом

Звертайтеся до інтернет-магазину Rainbow-Clothes, щоб поповнити асортимент свого магазину стильними аксесуарами. Ви можете вибрати потрібний товар оптом та оформити замовлення у будь-який зручний час, не виходячи з дому.

Ми пропонуємо широкий асортимент товарів від найвідоміших брендів, чия якість та стильний дизайн давно на слуху. Вас приємно здивують доступні ціни, кваліфіковане обслуговування, оперативна доставка до будь-якого населеного пункту України.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».