картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Де купити сток оптом у Запоріжжі?

На жаль, джерела оптових товарів не завжди мають високі показники якості, а коли це стосується одягу, то ще й актуальність, оскільки застарілі колекції мають мінімальний попит серед покупців. Перед кожним власником речового бізнесу гостро постає питання – де і як оптом і дешево закупити брендовий одяг європейської якості, що повністю задовольняє вимоги покупця? Вирішити цю проблему можна за допомогою оптового стоку у Запоріжжі.

Найчастіше закордонний виробник може похвалитися якістю, але вартість такого опту непідйомна для бізнесу-початківця. Вітчизняний постачальник має демократичні розцінки, але не викликає необхідного ажіотажу. Китайський товар взагалі залишає біля розбитого корита – відсутність різноманітності товарів, низькі показники якості та актуальності. Втім, рішення є – це нові стокові лоти оптом.

 

Переваги оптового стоку

Мода – найпостійніша, на перший погляд, сфера. Однак, як і будь-яка інша система, вона працює за досить чіткими та простими правилами, і одне з них – це регулярність та циклічність. Зазвичай, речі певного фасону швидко набридають і виходять з моди, після чого стають модними старі вироби, які кілька років тому залишили прилавки. Це явище має інтервал на рік-два, і брендовим магазинам потрібно регулярно мати на складі свіжий продукт. Оскільки споживачі практично ніколи не скуповують весь обсяг одягу, нерозпродані товари залишаються на складі. Після завершення сезону продажів склади виставляють одяг на продаж для оптових закупників, щоб звільнити місце і реалізувати решту продукції за феноменальними знижками. Сформовані речові лоти виставляються за низькими цінами, що обумовлено сезоном, що не підходить для товару. При закупівлі готівкового оптового одягу варто пам'ятати, що віяння заходу доходять до країн СНД із затримкою приблизно в один рік. Таким чином, можна замовити актуальний стік оптом у Запоріжжі, що містить речі від всесвітньо відомих брендів за низькою ціною.

 

Одяг

Брендовая одежда – самый ходовой товар на вещевом рынке, и этот фактор напрямую повлияет на количество продаж. Чем известнее производитель и чем больше людей знает о качестве продукции, тем быстрее она сметается с полок. Товар известных марок продается быстрее, нежели безымянная продукция от китайских или отечественных поставщиков. Куртки, пиджаки, шорты, джинсы, кофты, накидки, плащи и даже носки – все это можно приобрести в Запорожье оптом и по доступным ценам, достаточно оформить заказ на лот стоковой одежды. Формирование лота происходит по простому принципу. В каждом лоте находится определенный ассортимент товаров и их размерных моделей, способных удовлетворить запросы потребителя.

 

Дитячий одяг

Дети растут, и процесс взросления происходит очень быстро. Вместе с малышом возрастает и потребность в новой одежде. Помимо обыкновенных повседневных вещей нужно закупать и школьную форму, и пуховики, и качественную обувь. Решением проблемы, как выгодно обновлять гардероб своего ребенка или расшить аудиторию для магазина, станет детский сток оптом, в который входят не ношенные вещи со свежими бирками, свидетельствующими о качестве товара.

 

Взуття

Элементы нашего гардероба непрерывно портятся и со временем снашиваются, теряя в качестве. Больше всего нагрузки принимает на себя обувь. Качество исполнения продукта напрямую влияет на долгосрочность его эксплуатации и комфорт во время носки. Поэтому рекомендуется покупать продукцию от проверенных брендов. Заказать обувной сток оптом в Запорожье можно за пару кликов, как обычному потребителю, так и владельцу розничного магазина. Фирменная обувь от Timberland, Nike, Tommy Hilfiger, Asics, Crocs и многих других ведущих брендов – мы предоставляем широкий ассортимент в разных размерных линейках. Высокое качество исполнения, устойчивые к механическим воздействиям материалы будут доступны каждому покупателю благодаря стоковым закупкам обуви.

 

Як замовити сток оптом у Запоріжжі

Щоб замовити опт стоку у Запоріжжі, не потрібно проводити складних маніпуляцій – достатньо скористатися функціоналом нашого сайту. Тут знаходиться інформація про кожен цікавий для вас бренд і дані про всі доступні колекції.

Раніше ми писали як придбати стоковий одяг у Кривому Розі.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».