картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Як відкрити сток магазин?

 

Торгівля сток одягом — перспективний бізнес, який не тільки не втрачає актуальності, але й матиме постійний приплив покупців, адже замовити річ із дорогих колекцій із величезними знижками можна лише у спеціалізованому магазині. А покупка в авторитетному стоку – гарантія придбання фірмового товару високої якості.

Щоб оцінити магазин з погляду бізнесу, треба ретельно проаналізувати специфіку ринку в регіоні (або конкретному населеному пункті), а також можливості організації регулярних поставок продукції, яка має попит. Магазини стокове одяг відрізняються:

  • за класом товарів;

  • за кількістю брендів;

  • за призначенням;

  • за різноманітністю асортименту.

Запитання «Як відкрити стоковий магазин?» буде актуальним у тому випадку, якщо ринок попиту та пропозицій досконало вивчений, а ви отримали чітке уявлення про те, як працює структура.

Організаційний процес

Стокові магазини здебільшого розраховані на широку аудиторію із середнім (і, рідше — високим) рівнем доходу. Статус магазину залежить від обраних для продажу марок. Серед європейських брендів є авторські колекції, які коштують дуже дорого, навіть після зниження ціни на 70%. Зрозуміло, торговий майданчик з ексклюзивним одягом викличе інтерес у невеликої кількості людей, які добре знаються на елітарному напрямі моди. Таких магазинів – одиниці, і вони не підходять для бізнесменів-початківців.

А ось відкрити сток магазин з низькими цінами – одна з гарантій швидкого просування на ринку, отримання гідного прибутку та можливості розширення товарообігу. Можна вести одночасно оптову торгівлю (лотами), продавати невеликі партії (до 40 одиниць) та реалізовувати товари в роздріб.

Порядок дії при відкритті у спрощеному вигляді має такий вигляд:

  • пошук приміщення для оренди (стартова площа – 100 м2);

  • ремонтні роботи (важливо створити гарне освітлення та сучасну обстановку);

  • складання списку асортименту (у першій закупівлі має бути 400-600 одиниць одягу, мінімум);

  • аналіз пропозицій постачання;

  • укладання договору з обраними постачальниками;

  • організація реклами (недорога, але виразна вивіска);

  • підбір співробітників (мінімальний штат);

  • розміщення одягу в залі за розмірами, сезонами, призначенням.

У стокових магазинах завжди накопичується велика кількість неліквідного товару (до 40%). Щоб уникнути накопичення нереалізованих товарів, рекомендується проводити регулярні розпродажі. Стоковий магазин отримує прибуток з допомогою швидкого обороту ( насамперед) а чи не торгової націнки. Як правило, 75% асортименту припадає на жіночий сезонний одяг, 25% - на чоловічий та дитячий асортимент.

Переваги бізнесу

Головна перевага для тих, хто планує організувати продаж стокове одягу - це відсутність суттєвих витрат на оформлення торгового залу та облаштування мережевих точок (якщо відкривається кілька магазинів). Достатньо правильно розподілити колекційні товари по зонах, наголосивши на дорогих моделях і розмежувавши чоловічу та жіночу колекції.

Велику важливість для комерційного початківця представляє правильний розрахунок обсягу закупівлі, щоб отримати можливість постійно оновлювати асортимент і виконувати зобов'язання за договором з постачальником. Другий крок – знайти приміщення для оренди з прийнятною оплатою. Третє завдання - підібрати відповідальний персонал та недороге обладнання.

Якщо ви знайшли надійного партнера, який наповнює торгову точку фірмовими речами, які мають попит — успіх бізнесу наполовину забезпечений. Досвідчені постачальники модного одягу добре знають, що в асортименті мають бути речі із різних модельних колекцій, без повторення фасонів та кольорів. Якщо ви не впевнені, чи буде попит на деякі модні зразки одягу, візьміть кілька одиниць на пробу, щоб оцінити інтерес публіки.

Допомога у розвитку та просуванні торгівлі

Наш інтернет-магазин – процвітаюче торгове підприємство, що співпрацює з досвідченими та початківцями суб'єктами підприємництва. Ми раді поділитися досвідом та сприяти тим, хто планує відкрити стоковий магазин, але не до кінця розуміє, як зробити успішною комерційну діяльність.

Ми допоможемо вам у формуванні асортименту та оформленні торгових залів, надамо корисні рекомендації вашим менеджерам. Якість нашої продукції не викликає сумніву – це найпопулярніші та найзатребуваніші торгові марки Європи. Якщо пропозиції будуть цікаві, телефонуйте – ми із задоволенням складемо план спільної співпраці.

Також читайте: Сток оптом у Луцьку: де купити і як продати.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».