картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Як правильно замовляти одяг сток оптом

 

Сток оптом має на увазі велику кількість товарних одиниць, використовується для того, щоб позначити кількісну кількість товарів. Однак не кожен знає, скільки вважається оптом.

Якщо говорити про законодавство, то в документі не зазначено конкретних розмежувань щодо партій оптом. У законодавстві пишеться про те, що під оптовою торгівлею мається на увазі діяльність із реалізації, де продукція використовується, щоб у подальшому її використовувати в підприємницькій, а не в особистій сфері. Продавцями чи організаціями самостійно обчислюється оптова кількість продукції відповідно до маржинальності, ціни, чисельності товарів та темпів реалізації продукту кінцевим користувачем.

Особливості дрібного, середнього та великого опту

Звернувшись до знань з економіки, вважається, що для торгівлі характерні дві основні форми у вигляді опту та роздрібу. Відмінною особливістю цих двох форм є співвідношення кількості продукції до вартості. Однак для яких випадків доцільним є застосування тієї чи іншої форми правочину? Всі види оптових: дрібний, середній та великий мають на увазі перелік своїх особливостей.

Дрібний опт

Така угода має на увазі меншу ціну і більш дешевий товар, порівняно з роздробом. Головною умовою цієї угоди є купівля цілої партії товару покупцем. Дрібний опт - це найпривабливіша пропозиція для покупців. Цей випадок передбачає необхідність купівлі невеликої партії товарів за нижчою вартістю, порівняно з роздрібною покупкою. Це є полегшеним варіантом і невелику за кількістю партію. У цій ситуації виведення коштів здійснюється в невеликій кількості через невелику знижку на товар. Дрібний опт має на увазі привабливу ціну для підприємця, тому багато хто віддає перевагу дрібному опту.

На сьогоднішній день за допомогою дрібного гурту реалізується безліч товарних продуктів. Найчастіше це товари як продуктів харчування, тваринницьких товарів, госптоварів. Реалізація продукції дрібним оптом характерна для спеціалізованих компаній, які займаються подібною діяльністю вже протягом багатьох років, мають досвід та ділову репутацію. Також дрібному опту віддають перевагу магазини, що пропонують комбінований вид стратегії у вигляді оптових та роздрібних покупок.

Середній опт

Під угодою на кшталт середнього опту мається на увазі купівля набагато більшої кількості товарів. Вартість значно знижена порівняно з вищеописаним варіантом. Ціни привабливі для покупців, тому в таких угодах беруть участь великі підприємці, купуючи продукцію та перепродуючи її у майбутньому для отримання прибутку. Кожен підприємець, обираючи оптову торгівлю середніми обсягами, потрібно з особливою уважністю підходити до вибору фірми, яка пропонує товари за вигідними цінами. Також не варто забувати про податки, що включаються у вартість продукції. Ціна закупівлі безпосередньо впливає на дохід за наступних перепродажів. Тому необхідно знайти найвигідніший вид цінової пропозиції.

Великий опт

До відмінності оптової торгівлі можна віднести закупівлю великими партіями товарів. Перевагою такого правочину є дуже низька ціна на одну товарну одиницю. Зазвичай даний вид угоди застосовують покупці як великих організацій та підприємців. В основному здійснення таких угод відбувається з обчисленням податку на додану вартість. Характерно застосування цілої системи знижок, можлива доставка зі складських приміщень, наприклад, за допомогою залізничного транспорту, що є значною перевагою для покупця.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».