картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Як збільшити продаж у магазині роздрібної торгівлі

Кожен власник магазину, особливо новачків у цій справі, цікавить питання, як збільшити рівень продажів. Напевно, ви теж стикалися з ситуацією, коли розташовані поруч магазини одного профілю торгівлі мають різну рентабельність. А хіба у самих вас немає улюблених торгових точок, яким ви надаєте перевагу? Повною мірою це стосується і магазинів, що торгують стоком.

Чому ж це відбувається і як зробити так, щоб ваш магазин став привабливішим для клієнтів і приносив вам стабільний дохід належного рівня? Давайте розумітися. Почнемо ми з найпоширеніших помилок.

Чому у вашому магазині низький об'єм продаж ?

Маркетингові дослідження визначили основні помилки, яких припускаються власники магазинів. Начебто все налагоджено, товару багато, а загальна схема не працює. Перше, що необхідно зробити - розібратися в причинах, знайти слабке місце.

Назвемо найпоширеніші причини низьких продажів:

  • Місце розташування. Звичайно, це питання ви маєте продумувати до відкриття торгової точки. Якщо магазин знаходиться у незручному місці, далеко від основної клієнтури, розраховувати на високі продажі мінімум наївно;

  • Підвищені ціни. Природне бажання отримати великий дохід може вкрай негативно позначитися лише на рівні продажів. Ціни мають бути продуманими, обґрунтованими та дотримуватися на рівні магазинів з аналогічними товарами, які розташовані поблизу;

  • Невдалий, непомітний екстер'єр магазину - про це детальніше ми розповімо трохи пізніше;

  • Розміщення товарів у магазині. Аналіз спаду продажів показує, що, непомітні здавалося б, правила маркетингу діють беззастережно. На цьому питанні ми також наголосимо;

  • Незадовільна якість продукції. Якщо ваш магазин навіть оформлений як модний бутік, персонал вищий за всякі похвали, але торгуєте ви, м'яко кажучи, не кращою продукцією, то чого ви очікуєте? Змініть оптового постачальника, відповідальніше підходьте до відбору лотів і бренду. У нашому каталозі колишній вибір лотів від різних брендів Tchibo, Tommy Hilfiger, ADIDAS;

  • Підбір персоналу. Продавці – одні із ключових фігур магазину. Вони повинні вміти правильно уявити товар, розмістити його у магазині, вчасно запропонувати клієнту супутні аксесуари до вибраної речі, що значно збільшує середній чек (10-15%).

Крім цього, не забувайте про акції та сезонні розпродажі. Повідомлення про це має бути донесене до покупців. Добре діє система дисконтних знижок для постійних клієнтів. І перестаньте продавати пакети! Солідний магазин, що поважає своїх клієнтів, таке собі не дозволяє.

Організація торгового простро

Це ціла наука, де немає дрібниць. У вас немає часу (або бажання) вчитися – покличте на допомогу професіоналів. Якщо ж у своєму магазині ви хочете самостійно все облаштувати, дамо вам кілька порад.

Обладнання торгового місця 

У мерчандайзингу торгове обладнання має значення. Його головне завдання – у найбільш вигідному світлі уявити товар покупцю. Навіть магазин скромних площ можна зробити затишним та привабливим. Якщо ви хочете поєднати функціональність та місткість з дизайном та свободою простору, вибирайте легкі конструкції із труб із вішалками. Дрібні предмети (прикраси, аксесуари) повинні бути добре видно, зараз популярно світло-прозорі вітрини, що дозволяють представити товар у всій красі.

Не забудьте про зручні і просторі примірювальні дзеркала і (якщо дозволяє площа) організуйте для своїх клієнтів зону комфорту, де можна відпочити, почекати подругу або залишити дітей.

Запах

Маркетингові дослідження показали, що ароматизація повітря здатна підняти рівень продажів на 15-20%. Грамотно підібрані аромати не тільки коригують думки клієнтів, але навіть впливають на рух покупців магазином. Нейролог і психіатр Алан Хірш розробив цілу систему застосування запахів, яка змушує людей охоче купувати. Використовують їх так:

  • якщо ваш магазин торгує взуттям – використовуйте ароматизатор із запахом натуральної шкіри;

  • для торгової точки, що продає одяг, добре підійдуть запахи ванілі, базиліка, лаванди, м'яти, лимона;

  • в магазині з постільною та нижньою білизною застосовують лаванду, жасмин, запах троянди.

Тільки тут головне не перестаратися – аромат має бути ніжним та ненав'язливим. Якщо у вашого клієнта почнеться головний біль або він відреагує на різкий запах чхання, навряд чи це спонукає споживача на покупку.

Світло і звук в оформленні магазину

Почнемо зі світла. Звичайно, магазин має бути добре освітлений, нестача світла псує настрій та викликає почуття депресії, сонливість. При цьому, не забувайте, що яскраве освітлення центру зали створить автоматично «мертві зони» по краях. В організації є два основні способи: заливний та акцентний. Прекрасний дизайн можна створити, об'єднавши освітлення, що заливає, з прожекторами спрямованої дії, що акцентують увагу, наприклад, на вітрині з прикрасами.

Музика також відіграє важливу роль. Звукове оформлення не тільки допомагає створити приємну обстановку, але й прибрати відчуття «тиші, що дзвінить», якщо в магазині мало відвідувачів. Композиції підбираються спокійні, тихі, які налаштовують покупця на неквапливий шопінг.

Ми постаралися дати вам кілька простих рекомендацій щодо того, що збільшує продажі в роздрібних магазинах. Проаналізуйте ситуацію, виправте недоліки, оновлюйте асортимент, любите своїх клієнтів – і успішних продажів!

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».