картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Сток брендового одягу в Одесі.

Серед покупців набирає популярності європейська мода та одяг від провідних французьких, італійських, іспанських та британських брендів. Знаходячись у пошуках постачальника одягу оптом у Києві на 7 км, найкраще звернути увагу на стокову продукцію від всесвітньо відомих компаній. Оптовий сток є найвигіднішим рішенням із закупівель для роздрібного магазину в умовах високої ринкової конкуренції. Нова брендова продукція на полицях залучить потік зацікавленої аудиторії та значно збільшить кількість продажів.

Стокові магазини в Одесі: переваги стоку оптом.

Для початку розглянемо, як купити сток в Одесі. Коли сезон добігає кінця, власники брендових магазинів запускають розпродажі. Після завершення сезону нерозпродані під час акцій речі звозяться на величезні склади – стоки – і формуються у лоти. Вони надсилаються замовникам зі знижкою до 90% від початкової вартості товару на полицях магазину. Таким чином, бренд може отримати повну вигоду від реалізації товару навіть після закриття продажного сезону, а замовник – нові речі за низькими цінами. У сформовані на стокових складах лоти може входити як одяг або взуття, так і посуд, парфум та косметика, гігієнічні засоби, аксесуари, товари для дітей та багато іншого.

Всі товари знаходяться в новому стані, запаковані та мають бирки чи цінники. Всупереч упередженій думці про стоки, вони не є секонд-хендами, і до розпакування товар ніким не використовується. Серед власників роздрібних магазинів одягу популярна закупівля лотів, що містять кілька одиниць одного й того самого товару, але різного розміру. Лотові закупівлі нічим не відрізняються від співпраці з вітчизняними чи китайськими оптовими постачальниками за винятком вищої якості продукції та значно меншої вартості.

Якщо брати до уваги той факт, що в країни СНД європейська мода сягає невеликого запізнення в 1–2 сезони, речі з лотів будуть на піку популярності серед покупців. Таким співвідношенням ціни та якості, а також затребуваністю не може похвалитися жоден вітчизняний постачальник. Сток в Одесі – це справді вигідна пропозиція для будь-якого речового бізнесу.

Чому краще замовляти оптовий сток

Ще однією незаперечною перевагою оптового стоку є зручність вибору та доставки. Скориставшись нашим сайтом, можна легко визначити необхідного постачальника, колекцію, що цікавить, кількість речей у лоті і замовити доставку в будь-який куточок світу. Гарантом якості стануть бренди, які здобули незаперечну репутацію серед прискіпливих європейських чи американських покупців. H&M сток в Одесі, а також лоти оптом від Bershka, Zara, Levis, Versace, Calvin Klein та багатьох інших компаній здатні вивести продаж роздрібного магазину на новий рівень, зробивши його бажаним для покупців серед усіх груп населення. Також вам не доведеться витрачати час на реальну зустріч із постачальниками та отримання зразків.

Власникам роздрібних магазинів в Одесі, яких цікавить дитячий одяг та взуття оптом, також рекомендується звернути увагу на стокові товари. Сучасні мами прагнуть придбати своїм дітям найякіснішу та екологічно чисту продукцію, чи це одяг, іграшки чи засоби для догляду за шкірою. Оскільки на даному етапі більшість роздрібних магазинів користуються китайською продукцією, європейський гурт стоку в Одесі виведе продажі на новий рівень і залучить потік зацікавлених у якісних речах клієнтів.

Як замовити стоковий опт

Замовлення стоку оптом на складі Rainbow-clothes – це вигідно та доступно. Здійснити закупівлю одягу оптом у Києві можна, скориставшись нашим каталогом доступних та очікуваних лотів. Замовлення здійснюється після вибору категорії товару та бажаної кількості, визначення цікавих колекцій та багато іншого. Щоб зробити вибір, який бренд здатний задовольнити потреби цільової аудиторії, ви можете детально вивчити інформацію про компанії-виробники, перейшовши у відповідний розділ сайту.

Раніше ми писали: Сток брендового одягу оптом у Харкові.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».