картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Лайфхак для стоків: або як залучити покупців

Як говорить народна мудрість - «Зустрічають по одязі ...». Подивимося це висловлювання під новим кутом. Що можна назвати «одягом» абсолютно будь-якого роздрібного магазину? Правильно, екстер'єр! Але як людина, що проходить повз, повинна зрозуміти, що десь неподалік є місце, де можна провести час з користю або купити стильну річ? Вивіска – ось запорука успішної маркетингової політики. Посудіть самі, жодна людина у світі не стане стукати у всі двері на його шляху, щоб знайти ваш магазин, адже так? Отже, кілька фактів про правильну вивіску — стокове фото

  •  

    Перше і, напевно, одна з найголовніших зауважень щодо зовнішньої реклами – її розташування. Те, де саме буде розміщена вивіска (згори, знизу, праворуч або ліворуч від вітрини стоку), відіграє велику роль у приверненні уваги. Порівняйте два варіанти досить яскравих покажчиків, які повідомляють перехожим про наявність магазину:

Погодьтеся, мало людей ходять, опустивши голову вниз, через що перший варіант вивіски, хоч і має led-освітлення, не привабить багато потенційних покупців. Тому потрібно заздалегідь продумати, де найкраще розташувати вивіску.

  •  

    Правило №2. Гра з кольором. Чим цікавіша буде ваша реклама, тим більше перехожих звернуть на неї увагу. Це може бути вже згадане led-підсвічування, яке висвітлюватиме оригінальну назву стоку, або «жива вивіска»; також це можуть бути більш економні, але свіжі ідеї, пов'язані з нетривіальним рішенням колірної гами або плоскі вивіски з яскравим звучним слоганом.

  •  

    По-третє, реклама має бути змістовною. Найкраще, коли зовнішня вивіска дає зрозуміти, яка продукція реалізується у вашому магазині. Це забезпечить приплив лише тих покупців, яким справді цікавий ваш товар. І головне, уникайте двозначних фраз:

 

 

Як досягти максимального урівня залучення аудиторії?

Розібравшись із зовнішньою вивіскою, слід поговорити про рекламу, що впливає безпосередньо на підсвідомість потенційного покупця. Як показує практика, вивіски буває недостатньо для того, щоб перехожий отоварився у вашому магазині. Тому ролі додаткового залучення уваги і невербального стимулу до купівлі виступають звані POS-материалы. Це можуть бути всілякі воблери, банери, гірлянди, лайтбокси, шоу-бокси та багато іншого. При грамотному комбінуванні та правильній подачі інформації клієнт не надаватиме роздумів про необхідність придбання. Наприклад, він бачить акційний цінник і думає, що завтра цей же товар коштуватиме дорожче, тому як економія коштів здійснить покупку тут і зараз.

 

 

Вітрина або анотація до магазину

Крім вивіски та POS-матеріалів, бажано, щоб у магазину була вітрина. Часто саме вона стає визначальним фактором, чи увійде перехожий до вашого магазину. Оформленню «обличчя» стоку слід приділити особливу увагу, оскільки багато покупців оцінюють магазин за товаром, що розташований на вітрині. Як досягти максимальної віддачі?

Насамперед, потрібно продумати ідею та загальну композицію вітрини, створити певний емоційний фон і не забути про правильне висвітлення всієї експозиції. Найчастіше, стокові магазини використовують манекени, які одягнені за останнім писком моди, також це можуть бути і зовсім відсторонені предмети, покликані лише розбавити загальний антураж. Щоб залучити клієнтів, можна наповнити магазин брендовими товарами Aldi, Trussardi, Diesel, Triumph, Gymshark і т.д.

 

 

Виявляємо креативність

Популярний і досить незвичайний рекламний хід - реклама для підлоги. Це можуть бути наклейки, наклейки або покажчики, розмір та якість яких повністю залежать від бажання власника магазину. Не бійтеся варіювати з темою реклами - вона може повідомляти про акції вашого магазину або виступати в ролі своєрідного квесту. Наприклад, багатьом складно встояти і не пробігтися по слідах ніг, що так часто використовуються в рекламі.

 

 

Як перетворити рядового покупця ня постійного клієнта?

Зважаючи на велику конкурентоспроможність, багато стокових магазинів вводять так звані програми лояльності, бонусні або накопичувальні програми. Суть такого заохочення споживачів полягає в альтернативності цільового просування. Іншими словами, подібні програми дозволяють створювати певну клієнтську базу і, ґрунтуючись на попередніх придбаннях клієнтів, аналізувати споживчі потрібні та пропонувати вигідніші вкладення. До того ж, приємним бонусом для власників стоку під час використання такої політики є можливість знизити витрати на рекламу продукції. Таким чином, слід детально продумати та вибрати найбільш підходящий тип програми заохочення постійних клієнтів, оскільки вона не тільки збереже завсідників вашого стоку, але й залучить нових покупців.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».