картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Модні тренди сезону весна-літо 2014 р.

Модні тренди сезону весна-літо 2014 р.

Настала весна, а значить - саме час змінити теплий гардероб на модний весняний. Тим більше, що цього сезону мода дуже лояльна як до чоловіків, так і до жінок. Одна з основних рис сезону – еклектичність. Одягати потрібно і можна те, що підходить саме вам. Підбирати гардероб слід під свою фігуру, при цьому допустиме змішання стилів, фасонів та тканин. Залишається актуальним унісекс, але він набуває більш чоловічого обличчя. Головні принципи модного жіночого гардеробу – комфорт та жіночність.

Сучасній людині має бути комфортно працювати, подорожувати, відпочивати. Тому в моді демократична довжина спідниць та досить вільний силует. Зберігається тенденція жіночності, яка підкреслюється Х-подібним силуетом із підкресленою талією та акцентом на плечовому поясі, як носили у 50-х. Ще один тренд — здоровий спосіб життя, який виражається у тканинах та спортивному стилі: «Спортивний стиль — відлуння зимової Олімпіади — увійшло і до чоловічої, і жіночої моди. Спортивні елементи мають бути яскравих, але не кислотних кольорів – синього, червоного, зеленого, жовтого.

ЖІНКИ

Спортивний стиль – головний тренд сезону. Спортивні спідниці та шорти, лосини та куртки яскравих відтінків. Гольфи, пояси-гумки, бейсболки та кеди доповнять образ. Можна поєднувати звичайні штани зі спортивною майкою або плаття з гольфами. Другий тренд – денім. Визнається як у окремих елементах (тільки джинси), і у костюмі.

Особливо актуальні жіночні приталені сукні демократичної (трохи нижче або трохи вище коліна) довжини та ніжних відтінків, що прийшли з моди 50-х. Тонкий поясок та напівпрозора тканина підкреслять жіночність. Також у сукнях виграшно виглядатимуть усі тренди весни: квіткові принти, плісування, мережива. Світові дзайнери (Karl Lagerfeld, Monte Cervin, Trussardi, Triumph) використовували такі принти у своїх показах.

Штани-дудочки популярні нарівні з ширшими бананами та галіфе, звуженими до низу та з високою талією. Входять у моду та вільні брюки-спідниці. Збереже актуальність спідниця-олівець, модною вона буде і з воланами. У тренді – тканини з металевим блиском, бахромою, перфорацією.

Класичні лодочки на високій шпильці з акуратним, витягнутим, але не довгим миском - наймодніше взуття сезону. Колірна гама весняних туфель - світла, пастельна, актуальні та кольори благородних металів (золото, срібло). Прикрашати туфлі можуть перфорація з боків, квіти, мережива чи прозорі вставки.

Ще один тренд сезону – андрогінність – у взутті підкреслять черевики крипери на товстій підошві або черевики а-ля кеди на підборах.

Сумки стануть меншими за розміром і мінімалістичними за дизайном. Домінують правильні квадратні та прямокутні форми та яскраві, весняно-літні теплі кольори. Актуальний декор у вигляді бахроми, перфорації чи штучних квітів. У тренді і невеликі клатчі, що складаються вдвічі. А от великих зручних сумок-мішків доведеться відмовитися.

ЧОЛОВІКИ

Костюми вільного крою, з двобортними піджаками полегшать чоловікам рух і додадуть модної андрогінності. У моді затишна піжамність. Але без мішкуватості: костюм повинен сидіти з голочки. Головна ознака модного піджака весни - м'які натуральні тканини та прямі лінії.

Великі просторі шорти цього сезону можуть нагадувати спідницю — дизайнери додають до чоловічого гардеробу жіночності. Нарівні із шортами, як і раніше, в моді злегка звужені донизу штани-цигарки. На відміну від осінніх штанів-сигареток, верх у них має бути трохи розширений і вільний у поясі.

Квітковий принт в одязі – на шортах, піджаках, футболках та сорочках – тренд, який прийшов із жіночої моди. Як альтернатива дизайнери пропонують принти з пейзажами або горошок. У тренді та спортивний стиль.

Ноги модника мають бути взуті в мокасини з натуральних матеріалів (шкіра, замша, текстиль). Також у гардеробі мають бути легкі спортивні туфлі. Класичні туфлі зі злегка закругленим носком – жодних квадратних та подовжених. Особливим шиком будуть черевики з різними відтінками шкіри. Наприклад, мисок світлий, задник темніший. У моду входять і крипери - черевики з 1950-х на високій гумовій підошві.

Квадратні або прямокутні сумки з натуральної коричневої або чорної шкіри, в яких вміщується ноутбук або планшет, мають бути в арсеналі кожного модника. Так само як і краватка-метелик, що прилетів із осіннього сезону. До новинок можна віднести в'язані гачком або спицями краватки-оселедечки, які прийшли з 1960-х.

MAKE UP ТА МАНІКЮР: ПАСТЕЛЬНІ ТОНИ ТА КРЕАТИВНІ НІГТІ

Жіночність у макіяжі цієї весни підкреслять тіні пастельних тонів: світло-рожевого, світло-блакитного, світло-лілового або димчастого. Синій модний як у одязі, так і в макіяжі очей. У тренді виділяти очі чіткими стрілками-куточками, а губи яскравими весняними відтінками: помаранчевим, яскраво-рожевим, червоним. Суперхіт-2014 – матова помада без чіткого контуру губ. Що стосується модного манікюру, то, як і раніше, в тренді нігті овальної форми, не довгі, але яскраві та креативні. Різні кольори лаку на різних пальцях, графічні малюнки та місячний манікюр – головні фішки сезону.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».