картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Модний бізнес. Як відкрити магазин брендового одягу

За всіх часів люди прагнуть одягатися модно, стильно, красиво. Якщо ви хочете розпочати цікавий та прибутковий бізнес – пориньте у світ моди. Для того, щоб відкрити магазин брендового одягу, який сподобається покупцеві і буде приносити стабільний дохід, потрібно мати певні знання.

Брендовий одяг – вбрання, створені відомою фірмою, торговою маркою чи будинком. Назва походить від слова «бренд», що в перекладі означає клеймо. Такий одяг десятиліттями завойовував свою популярність, а тепер має бездоганний статус і популярність, наприклад, одяг Tommy Hilfiger або ADIDAS.

Перш ніж відкривати магазин, визначте для себе, яким сегментом ви займатиметеся. Брендовий одяг не завжди розрахований лише на багатих покупців.

Види магазинів

Всі брендові магазини можна розділити на три види:

  • монобрендовий. Магазин чи бутік, де продається одяг одного виробника. Найчастіше така торгова точка має назву бренду, використовує в оформленні ідентичну стилістику. Такий магазин простіше відкрити за допомогою франчайзингу. У магазині можуть бути представлені вироби дорогого, ексклюзивного та середнього (молодіжного) сегменту;

  • Мультибрендові магазини реалізовують продукцію кількох брендів. Така торгова точка буде цікавіша для покупців, завдяки більшому вибору торгових марок. Оформлення та назва не прив'язується до певної марки, але може мати цільову спрямованість (молодіжний одяг, для чоловіків, жінок тощо);

  • стоки. Магазини зниженого в ціні одягу, розраховані на покупця із середнім достатком. Основну масу товару становить продукція середнього чи низького сегмента минулих сезонів, товари зі шлюбом, конфіскований товар, фальсифікати.

Вибір місця

Правильно обране місце – одна із складових успішного ведення бізнесу. Якщо щодо стоків цю умову можна пропустити, то для елітного бутіка важливо, щоб місце було на центральних вулицях із гарною прохідністю.

Приміщення можна придбати чи орендувати. Для зменшення ризиків та уникнення проблем з податковою, власнику торговельного приміщення краще зареєструвати приміщення як юридичну особу, а потім оформити оренду на свій магазин. Є другий варіант – передати право власності до статутного капіталу особи, на кого оформлено магазин.

Основні етапи відкриття магазину брендового одягу

Місце оформляється як об'єкт роздрібної торгівлі. Важливо на початку визначити організаційно-правову форму бізнесу (фізична особа, ТОВ, приватний підприємець). Якщо ви вже зареєстровані як юридична особа, можна скористатися існуючими документами, якщо серед діяльності є роздрібна торгівля.

Після цього вам потрібно:

  • одержати дозвільні документи на торгівлю. Свідоцтво про реєстрацію отримують у міськвиконкомі за місцем прописки, необхідний паспорт та ідентифікаційний код;

  • постановка на облік у податковій, отримання свідоцтва про єдиний податок;

  • зі свідоцтвом про державну реєстрацію та свідоцтво про єдиний податок стати на облік у пенсійному фонді.

  • Не менш важливим етапом є легалізація магазину. Усі дозволи, крім пожежної безпеки, оформлюються безпосередньо перед відкриттям торгової точки.

Вам потрібно:

  • отримати висновок СЕС;

  • оформити дозвіл на відкриття торгової точки; погодити з місцевою владою режим роботи;

  • отримати торговий патент; зареєструвати касовий апарат;

  • укласти договір на вивіз сміття, прибирання прилеглої території, проведення санепідіміологічних заходів.

Легалізацію можна значно спростити, якщо орендувати приміщення у торговому комплексі чи центрі. І тут частина зобов'язань лежить на орендарю.

Договір про поставку товару

Оформити відносини із власниками відомих брендів досить складно. Вони мають високі вимоги до торгових представників, та й грошей знадобиться не менше тисячі євро на метр торгової площі. Це стосується переважно монобрендових магазинів одягу класу «люкс» або «ексклюзив».

В цьому випадку найкращим варіантом буде купити франшизу. Умов теж досить багато, але ви станете законним представником величезної та добре відомої компанії.

З мультибрендовими магазинами простіше - закупівля здійснюється у оптових постачальників і дозвіл від власників бренду отримувати не потрібно, хоча рекомендуємо: під час укладання договору на постачання увімкніть пункт, де буде зазначено, що постачальник не порушує права виробника.

Нехай ваш бізнес активно розвивається та приносить стабільний дохід та задоволення!

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».