картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Одяг оптом Україна дешево з фабрики

Купівля одягу - це не лише необхідність, а й найчастіше справжній виклик. Звичайні покупці регулярно стикаються не лише з проблемою ціни, а й із проблемою вибору. Але крім звичайних клієнтів, проблеми, пов'язані з покупкою, переслідують і продавців одягу, які не можуть знайти якісний сток оптом.

Важливість покупки якісного одягу непорівнянна, адже таким чином ви не тільки даруєте усмішку своїм покупцям, а й отримуєте можливість розвивати свій бізнес далі.

Одяг прямо з фабрики в Україні - це вихід для тих, хто стикається з труднощами у знаходженні правильного постачальника, і з цим може допомогти склад RainbowClothes. Саме тут ви можете знайти справжню якість за найвигіднішою ціною. Одяг оптом Україна дешево з фабрики ще ніколи не була настільки вигідним придбанням.

Одяг оптом на всі випадки життя з фабрики дешево

Одежда оптом Украина дешево с фабрики

Профілювати свій магазин під один конкретний тип одягу було б помилкою, втраченим прибутком. Саме з цієї причини варто профілювати магазини шляхом максимального розмаїття та великого вибору для покупця.

Звертаючись до “RainbowClothes”, ви можете отримати:

Подібна різноманітність асортименту дає можливість вивести магазин на абсолютно новий рівень. Плюсом до всього, ви маєте чудову можливість реалізувати бізнес з орієнтацією на абсолютно різні реалії та умови, з якими можуть зіткнутися люди при виборі одягу з фабрики.

Так ви зможете задовольнити класичного покупця, головна мета якого – це не купівля екстремально дорогого одягу, а комфорт та зручність. Купівля оптом стане найкращим рішенням

Крім цього, "RainbowClothes" чудово розуміє потреби покупців України в максимально комфортному одязі. І це не дивно. Сучасний ринок ніби ігнорує потреби людей, пропонуючи місцями малі, а іноді й зовсім не пропорційні позиції, які не підійдуть пересічному клієнту. Саме тому наша головна мета - це дати людям можливість купувати одяг оптом, який максимально підходить і ходовий серед людей.

Крім того, важливим аспектом є і зовнішній вигляд. Наше завдання – це надання товару з цікавим дизайном та оригінальним зовнішнім виглядом. Ми хочемо дати можливість людям висловлюватися за допомогою одягу, використовуючи унікальні поєднання кольорів і стилістичні нюанси.

Але головне, при цьому, це дотримання досить демократичного цінника, що буде зручним як для підприємця, так і для покупця, який хоче приміряти на себе щось нове. Таке поєднання дозволить будь-якій людині купити якісний і чудовий одяг оптом за доступною ціною.

Але важливе питання полягає в тому, що товар надає склад “RainbowClothes”. Багато покупців можуть скептично ставитися до розпродажів, тим більше оптових, адже це вже схоже на секонд-хенд. Однак це зовсім не так. Одяг оптом – це сток.

До звичайної оптової торгівлі відносяться абсолютно нові товари, які ще навіть не з'являлися на поличках магазинів. Такий одяг оптом у магазині “RainbowClothes” більшість, і саме він є головним пріоритетом покупців.

А от щодо оптових розпродажів, то це ті атрибути гардеробу, які не змогли знайти покупця. Вони не є бракованими, або ношеними. Просто цей одяг не сподобався покупцю спочатку, що не робить його неякісним, або бракованим. Це просто колекції, які мають знайти власника, щоби не втратити своєї актуальності.

Крім того, важливим аспектом є те, що не тільки підприємці можуть купити одяг у RainbowClothes. Приватні особи теж цілком можуть знайти потрібні товари, і скористатися вигодою купівлі одягу оптом в Україні.

Актуально подібне рішення буде із дитячим одягом. Так склалося, що діти виростають зі свого одягу максимально стрімко, і не менш стрімко вони його бруднять і рвуть з різних причин. Найчастіше пошкодження дитячого одягу неможливо виправити, і оновлення гардеробу є чи не рутинним заняттям.

З цієї причини, в нашому магазині є можливість купувати дитячий одяг оптом прямо з фабрики, щоб заощадити якнайбільше грошей на регулярному оновленні гардеробу для дітей. Подібним чином, ви зможете підібрати ідентичні набори дитячого одягу оптом, або купити багато різних - на цьому у вас вдасться заощадити пристойну суму грошей.

Дорослі теж не залишаються поза увагою, і мають приголомшливу можливість замість постійного оновлення одягу, підібрати все, що потрібно відразу в “RainbowClothes”. Таким чином, ви заощадите багато часу і грошей. Купити одночасно, за оптовою ціною, кілька комплектів одягу оптом буде чудовим рішенням, яке дасть вам можливість урізноманітнити гардероб із максимальною економією.

Непоодинокі також випадки, коли люди купують оптом верхній одяг, що також є непоганим способом заощадити на купівлі обновок. Таким чином, ціла сім'я може забезпечити себе теплим одягом, не переплачуючи при цьому.

Але що за одяг пропонує склад RainbowClothes? У цьому плані просто. Це одяг оптом від перевірених українських виробників, які за максимально сприятливих умов створюють цікаві варіації для Вашого гардеробу.

Якщо ви засмучені відсутністю всіма відомих "світових" брендів, то сміємо відзначити, що більшість із них робляться на звичайних китайських або в'єтнамських заводах з низьким контролем якості. Ми ж, у свою чергу, пропонуємо справді цікаві, а головне якісні та доступні елементи одягу оптом.

Таким чином, звертаючись до RainbowClothes, як рядові покупці, так і підприємці, можуть бути впевнені, що вони отримають максимально якісний, оригінальний і зручний одяг з усіх, що представлені на ринку. Купуючи у нас, ви не просто отримуєте якість, а й підтримуєте українських виробників, не переплачуючи при цьому не копійки. Купівля одягу оптом – це абсолютно не складний процес, як може здатися багатьом на перший погляд.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».