картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Одяг оптом у Дніпрі

Частою проблемою роздрібного бізнесу з торгівлі одягом може стати постачальник, оскільки ціна оптових закупівель зростає, а якість товару падає. Саме тому потрібно термінове рішення, що дозволяє підняти якість речей, а з ним і продаж. Цим рішенням стануть оптові стоки. Чому саме сток? Придбання товарів у перекупників китайського ширвжитку практично ніколи не окупається, і питання пошуку якісного та довгострокового постачальника гостро стоїть для власників більшості роздрібних речових магазинів. Сток оптом у Дніпрі допоможе уникнути цих складнощів та з мінімальними витратами розширити свій бізнес. Спочатку розглянемо, яким чином з'являються стоки. Продаж модних колекцій завжди має сезонний характер. По завершенні сезону на європейських складах залишається величезна кількість нерозпроданих речей, з яких потім формуються лоти та постачаються до всіх країн світу, в тому числі й в Україну. Оскільки європейська мода доходить до країн СНД з невеликим розривом у 1-3 роки, стокова продукція може задовольнити усі побажання українських покупців і, найголовніше, без переплат та втрат як. Таким чином, можна закупити нові брендові стіки з бірками за демократичною вартістю без збитків для магазину, отримавши високий рівень продажів і розширивши аудиторію покупців.

Переваги стокового одягу

Виробляючи оптові закупівлі, необхідно мати гарантію того, що товар буде відповідати ціні. Вітчизняний виробник не може конкурувати за якістю з європейськими брендами, і часто доводиться змінювати постачальника. Китайські товари не відповідають заявленій якості і можуть вийти з моди до попадання на полиці. Стоковий опт дозволяє уникнути всіх цих складнощів. Механізм появи продукції простий: після завершення сезонних продажів на складах залишаються значні обсяги нереалізованого товару з таких країн як Німеччина, Британія, Японія, Швейцарія, Польща, США, Данія, Франція. Оскільки складам необхідно звільнити місце для закупівлі нових обсягів та отримання додаткового прибутку, вони розпродають старі лоти за ціною, набагато нижчою за початкову на прилавках модних бутиків. Таким чином, оптовий закупівель продукції може вибрати найкраще з широкого асортименту брендових товарів.

Одяг сток оптом в Дніпрі

До цієї групи входять майки, куртки, штани, джинси, толстовки, кардигани, шорти, сукні, парки та пуховики – буквально будь-який тип одягу. Всі речі від провідних європейських, американських, англійських та японських виробників зі свіжими бирками, що виступають гарантією якості та новизни товару. У лотах представлені найпопулярніші бренди: Dolce Gabbana, Next, Tommy Hilfiger, O’stin, H&M, GAP і багато інших. Замовлення лота відбувається щоразу по одному алгоритму. Замовник визначає потрібного йому постачальника, потім вибирає колекцію та уточнює рік випуску (наприклад: «осінь 2016»), потім вказує обсяг необхідного товару в одиницях. У стоковий лот запаковується широкий розмірний асортимент: від XS і до XXL. Таким чином, продукція підходитиме за розміром для всіх груп населення. Крім дорослих лотів, можна замовити дитячий сток.

Дитячий одяг сток оптом в Дніпрі

Штанці, кофточки, светри, курточки, шапки, шорти і навіть пуховики – все це різноманіття дитячого одягу можна придбати у стокових лотах від всесвітньо відомих брендів. Оптова закупівля одягу для дітей має на увазі високу якість продукції, зручність носіння та довговічність крою від європейських виробників.

Як замовити сток оптом в Дніпропетровську 

У будь-якій справі важлива точність, і щоб дізнатися, який саме одяг оптом в Дніпропетровську ви можете замовити, скористайтесь пошуком по нашому сайту. Ви зможете знайти гарячі пропозиції, знижки та акції, а також дізнатися більше про всі представлені для продажу бренди. Придбання лотів буде відмінним рішенням для збільшення обсягу продажів вашого бізнесу, а разом з ними і підвищення прибутку. Після заповнення форми замовлення, доставка провадиться в будь-яку точку світу. Якість та новизна гарантується брендовими бирками на товарі.

Читайте також: Сток оптом у Львові.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».