картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Найпопулярніші найдорожчі бренди одягу: топ 10

Ніщо не дає можливості відчути статус престиж і владу як купівля дорогих світових популярних брендів. Придбання трендового одягу від дорогих модних будинків свідчить про великий дохід, становище у суспільстві та винятковість. Ось чому багато хто прагне до покупок такого роду.

Зрозуміло, існує сегмент найдорожчого одягу так званого мідл-маркету, який можна знайти у торгових центрах чи окремих бутіках. Одяг та аксесуари таких брендів також вказують на те високе становище в суспільстві, проте дозволити їх, хоча б раз на пару років, зможе будь-який простий робітник. Інша справа люксові бренди, які вже кілька десятків років тримаються в топі індустрії моди, спрямовуючи її та підкоряючи під себе.

Топ 10 найпопулярніших дорогих брендів одягу

Цінність будь-якого світового бренду підвищується з його статусу. Так, ексклюзивні модні будинки є найпривабливішими для багатих споживачів. Стиль та тренд - синоніми слова дорого. Якісний натуральний одяг коштуватиме чимало. Найпопулярніші бренди ретельно стежать і підтримують модні тенденції, випереджаючи їх та створюючи моду на рік уперед. То що воліють носити найбагатші люди? Які вони, найпопулярніші найдорожчі бренди одягу?

  1. Модний дім Gucci (Гуччі)

Гуччі впевнено зайняв лідируючу позицію в індустрії моди. Вироби цієї компанії знає кожен. Корпорація з'явилася в 1921 завдяки знаменитому модельєру Гуччіо Гуччі, який і подарував бренду власне ім'я. Спочатку бренд випускав верхній одяг, проте через деякий час розширив асортимент, почавши виробляти парфумерію, аксесуари, одяг і предмети інтер'єру. Фірма розширюється та зростає постійно, а відкриття бутіків по всій планеті відбувається щорічно. Вартість компанії складає понад 13 мільярдів доларів.

  1. Компанія Chanel (Шанель)

Мабуть, кожен знає знаменитий французький бренд Шанель. Компанія вже не перший рік займає перші позиції індустрії моди, але, на даний момент трохи поступається своєму конкуренту. Шанель завзято виготовляє різні предмети розкоші, одяг, ювелірні прикраси, парфумерію, аксесуари, годинники. Свій початок бренд бере на початку 20 століття. Засновницею компанії є відома всім Габріель "Коко" Шанель. Бутики відкриваються у всьому світі, а найбільша їх кількість налічується в Північній Америці. А ось Європа практично вдвічі поступається Америці. Не відстає й Азія, де Шанель глибоко шанується.

  1. Prada (Прада)

Всі знають, що він носить Прада. Саме таке твердження розкривається у популярному фільмі про італійський модний будинок Прада. Бренд існує з 1913 року в Мілані – італійській столиці світової моди. Саме тут відбуваються модні покази, на які злітаються багатії та знаменитості з усього світу. Компанія займається виробництвом одягу, парфумерії, аксесуарів та предметів інтер'єру. Керівництво компанії постійно нагадує про своє прагнення зайняти першість у світі моди. А поки що вони знаходяться у трійці найкращих, розширюючи свої амбіції та доходи.

  1. Dolce&Gabbana (Дольче Габбана)

Досить молодий бренд, який не поступається популярності старожилам. Італійський модний будинок Дольче та Габбана - це дітище Стефанна Габбана та Доменіка Дольче, засноване у 1985 році. Головний офіс бренду розташований у Мілані. Фірма пропонує трендовий одяг, парфуми, аксесуари. Незважаючи на свій молодий вік, бренд щільно влаштувався у топ-5 провідних модних будинків.

  1. Giorgio Armani (Армані)

Ще один італійський модний будинок, адже недарма саме Італія вважається центром світової моди. Бренд був заснований Серджо Галлеоті та Джорджіо Армані також відносно недавно - у 1975 році, і вже зараз може похвалитися наявністю 13 заводів по всій планеті. Компанія займається виробництвом одягу, годинника та аксесуарів. Також, разом із Loreal Армані починає випускати косметику. Це один із найшвидше зростаючих дорогих брендів.

  1. Christian Dior (Діор)

У важкий для Франції і всього світу час, в 1946 році з'являється один з найвідоміших і найпопулярніших брендів - Діор. Одяг цієї однойменної марки дуже швидко сподобався споживачам, і закономірно став одним з кращих. Це унікальна компанія, на яку працює понад 57 тисяч людей. Ексклюзивність фірми полягає також у асортименті, адже крім звичного одягу, аксесуарів, косметики, окулярів та іншого, вона випускає смартфони. Дизайн пристроїв незвичайний та елегантний.

  1. Versace (Версаче)

Версаче – це перше значення слова розкіш. Головний напрямок італійського бренду – лакшері сегмент. Фірма займається виробництвом взуття, одягу та аксесуарів. Створив Версаче знаменитий модельєр Джанні Версаче у 1978 році. На даний момент компанією володіє сестра модельєра, яка обійняла посаду директора після смерті кутюр'є. Модний будинок налічує понад 80 бутіків в Азії, Америці, Європі та на Близькому Сході.

  1. Valentino (Валентіно)

Ще один іменитий італійський модний будинок. Бренд Валентино був заснований у 1960 році і одразу перейшов на виробництво аксесуарів та одягу сегменту преміум. Наступним етапом розвитку компанії стало виготовлення та випуск парфумерії. Одяг від Валентино – це розкіш та елегантність. У бренду є головне правило - жодних відтінків, що кричать. Головна перевага модного будинку – спокійні відтінки, трендова строгість та класика, у поєднанні з новими модними тенденціями.

  1. Nike (Найк)

Одна з найпопулярніших компаній виробників спортивного одягу та взуття була заснована у 1964 році в Америці. Творцями є студент-бігун на середні дистанції Філ Найт та його тренер. Небачений раніше інноваційний дизайн разом із по-справжньому агресивною маркетинговою стратегією дозволили Найку обійти на ринку спортивних виробників популярний німецький бренд Адідас. Вже з 1979 року Найк починає випускати не лише спортивне взуття, а й одяг, займаючи половину ринку. Найк зміг зберегти лідерську першість із продажу спортивної атрибутики по всьому світу. Зараз, продукцію Найк можна знайти під кількома марками: Nike, Air Jordan, Total 90, Nike Golf, Team Starter, Nike Air, Nike LeBron, Space Hippie та інше. Найк також відповідальна за товари під такими популярними брендами як Конверс та Нарлі Інтернешенал.

  1. Burberry (Барберрі)

Популярна компанія з виробництва парфумерії, одягу та аксесуарів Барберрі – це повноцінне уособлення справжніх британських канонів. Це строгість і класика, елегантність та манери. Засновник бренду Томас Барберрі подарував світові високоякісний одяг, який міцно ґрунтувався в топі модної індустрії з 1891 року. Навіть зараз компанія знаходиться на піку розквіту, фігуруючи в топі найдорожчих і найпрестижніших брендів одягу, які доступні лише багатим. Наприклад, своє найвідоміше пальто з павича, бренд пропонує купити за 35 тисяч доларів. А фірмові пледи та тренчі кольору хакі – це постійна постійна класика.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».