картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Сток оптом у Миколаєві

Для власників магазинів одягу в Миколаєві сьогодні стає актуальним — стоковий опт. Підібравши кілька лотів для клієнтури магазину, ви освіжите асортимент, і торгова точка стане більш відвідуваною, тому що тепер можна купити брендові речі недорого.

Що стає стоком?

«Скинути» речі у сток – звична справа для торгових мереж фірмового одягу та для виробників. Фабрики збувають у сток те, що було відшито під замовника, який з якихось причин не прийняв продукції. Магазини – звільняють площі під новий завіз, прагнучи «зняти вершки» з актуальної сезонної колекції. Вироби потрапляє у сток не тому, що вона зіпсувалася чи має дефекти – вона просто не знайшла свого покупця за короткий час продажу колекції. Склади збирають такі речі у лоти, створюючи новий розмірний ряд. Іноді з такого міксу можна скласти непогану стильову або колірну добірку, яка коштуватиме вполовину дешевше.

Як заробити на продажу стоку

 

Декілька порад для рітейлерів:

1)Завдяки закупівлі сток оптом, ви зможете організовувати не лише сезонні, а й святкові (або суботні) розпродажі

2)Реалізація виробів від світових торгових марок потребує акуратного поводження з товаром. Оформляйте вітрини так, щоб речі не виглядали як «секонд-хенд».

3)Уникайте примітивних вивісок: клієнт повинен знати, що ви не роздаєте безкоштовно шлюб або колекцію, що залежалася, а пропонуєте якість за оптимальною ціною.

4)Підбирайте партії під свого покупця: молодіжний мікс, фірмова для спорту, дитяче зимове і так далі.

5)Знижуйте вартість поступово. Привчіть покупців до того, що мають вибір: купити трохи дорожче сьогодні, або зі знижкою в суботу, але товару може вже не бути.

6)Повідомляйте постійним клієнтам про нові надходження.

7)Наголошуйте, що ваш товар не має нічого спільного з б/в чи «конфіскатом».

8)Будьте чесними стосовно себе та клієнта: не націнюйте на фірмову продукцію занадто багато. Купуючи нових клієнтів рахунок гнучкої ціни, ви збільшуєте оборот і створюєте собі залишки.

9)Змінюйте товар на вітрині. Іноді навіть прості речі краще виглядають на манекені, ніж на вішалці.

10)Не змішуйте ексклюзивні модельні вироби із звичайним товаром. Створіть окрему вітрину для химерних та неформатних речей. Для них знайдуться покупці.

 

Одяг оптом у Миколаєві

 

Продаж одягу зі стокових партій – це уважний підхід до кожної торгової марки, і навіть кожної товарної одиниці. У Миколаєві сьогодні актуальний стоковий одяг оптом. Нові якісні речі можуть коштувати дешевше, ніж базарний китайський чи турецький ширвжиток. Продаючи зі стоків уміло, ви конкуруєте навіть із бутіками. Замовляючи стоковий одяг оптом з доставкою в Миколаїв, можна самостійно вибрати торгові марки, сезонну або стильову спрямованість. Жіночі та чоловічі колекції від світових брендів не залежать на полицях вашого магазину.

 

Дитячий одяг сток в місті Миколаїв

 

Ретельно зібрані лоти на сайті Rainbow-Clothes містять цікаві моделі для дітей різного віку. Дитячий одяг UNITED COLORS OF BENETION, LIDL, H&M та інших європейських брендів. Також доступні міксовані лоти дитячих колготок, шкарпеток, спортивних костюмів. Стоковий одяг для дітей – це не лише якість, а ще й значна економія для сімейного бюджету.

 

Сток взуття оптом у Миколаєві

 

Регулярні нові надходження європейського взуття оптом у лотах – можливість привнести новизну в асортименти торгової точки в Миколаєві. Якісне взуття може продаватися відповідно до сезону або стати частиною вашого розпродажу. Осінні та зимові колекції регулярно оновлюються, і незабаром буде час готуватися до весни. На сайті Rainbow-Clothes пропонується оптом та стоковий спортивне взуття, з швидкою прямою доставкою в Миколаїв.

Як замовити стоковий опт в місті Миколаїв.

 

Поповніть асортимент свого магазину або створіть брендовий аутлет у вашому місті. Ознайомившись із спеціально складеними для українських покупців колекціями на сайті Rainbow-Clothes, ви обов'язково знайдете кілька лотів, які підійдуть саме вам. Продаючи стоковий товар, ви робите якість доступнішим!

Читайте також про сток оптом у Маріуполі.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».