картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Сток оптом у Львові

 

Успіх роздрібної торгівлі одягом безпосередньо залежить від якості продукту, що продається. Для розвитку бізнесу та підтримки стійкого припливу клієнтів необхідно постійно шукати якісного постачальника. Чому для підтримки продажів найкраще скористатися саме стоковим оптом у Львові?

Ситуація, коли заявлена ​​постачальником ціна на одяг досягає небувалих висот, а якість залишається на колишній позначці, не рідкість. Сток оптом одяг від китайських постачальників не приносить потрібного доходу, а вітчизняний виробник, нехай і надає якісну продукцію, але покупець віддає перевагу брендам з відомими гучними іменами. Здавалося б, це ставить у глухий кут власника роздрібного магазину. На щастя, із цього становища є вихід. Придбання сток одягу оптом з Європи за низькими цінами дає величезний простір для маневру. Ви можете вибрати бажаний напрямок сток продукції (наприклад, пуховики чи взуття), спеціалізовані товари (зокрема, косметику та дитячі іграшки), і все це з бирками від відомих європейських брендів оптом.

Одяг

Існує досить поширена помилка, що сток речі є секонд-хенд, однак, це міф. Після закінчення сезону фірмовим магазинам необхідно оновити асортименти товарів. Причиною стає циклічність моди та високі вимоги європейських покупців до нових колекцій одягу. Одяг застаріває, і брендам потрібно випускати модніші предмети гардеробу, щоб тримати марку і не втрачати клієнтів. У складських приміщеннях брендових магазинів після кожного сезону звільняється від нерозпроданих речей місце для нових товарів.

Оскільки покупці банально не встигають скупити весь обсяг одягу, він виходить із моди, і склади розпродують залишки речей оптом за феноменальними знижками до 95%. Акційна вартість сток продукції значно нижча за ринкову, і саме тому такий одяг оптом в Україні і, зокрема, у Львові, набирає все більшої популярності.

Сток оптом брендові піджаки, сукні, спідниці, спідня білизна, штани, джинси та багато іншого формуються у спеціальні лоти одягу та постачаються на полиці українських магазинів. Кожна річ має цілу бирку. Європейське пошиття та висока якість, довговічність носіння гарантовані покупцю. Всі ці фактори роблять стік оптом у Львові одним із найкращих джерел закупівлі товару для підняття продажів роздрібного речового бізнесу.

Взуття

Якісне та довговічне сток взуття від всесвітньо відомих брендів оптом за низькими цінами привабить зацікавлену в покупці аудиторію. Спортивна, ділова, повсякденна, пляжна, святкова – всі ці та багато інших різновидів ви отримаєте, замовивши сток взуття оптом у Львові. Лот взуття замовляється протягом кількох хвилин. У всі лоти завантажується широкий розмірний діапазон і для кожного покупця знайдеться потрібна модель. Спортивні та бігові кросівки Asics, Nike, Adiddas, стильная сток обувь от Timberland, Zara, Bershka, Tommy Hilfiger і багато інших брендів можна придбати за доступними для початківця цінами. Як приємний бонус ви отримаєте широкий асортимент моделей, що дозволить збільшити потік зацікавленої аудиторії в різних вікових категоріях.

Дитячий одяг

Регулярність зміни деталей дитячого гардеробу вражає. Діти ростуть дуже швидко, і одяг, придбаний три місяці тому, вже може виявитися маленьким для дитини. Це призводить до проблеми, де придбати речі високої якості для своєї крихти, не «виконавши дірку» в гаманці? Вийти зі становища можна просто – закупити дитячий одяг стоком. Закупівля дитячих товарів оптом у Львові дозволить розширити асортимент роздрібного магазину та збільшити кількість продажів. Ви можете вибрати необхідний обсяг в одиницях, що цікавлять бренди, розмірну лінійку та здійснити замовлення сток лоту дитячої продукції.

Як замовити сток оптом у Львові

Компанія Rainbow-Clothes займається постачанням сток одягу у Львові, основний асортимент речей – одяг, взуття, аксесуари для дітей та дорослих. На нашому сток оптом складі можна знайти всі необхідні товари: від футболок та джинсів, до брендових суконь та костюмів. Всі товар сформовані на лоти, за розмірами, сезоном або ціною. Здійснити замовлення стоку оптом у Львові просто, достатньо скористатися нашим сервісом. На сторінках нашого сайту ви можете знайти широкий асортимент одягу з брендових складів та дізнатися інформацію про найпопулярніші марки. Сток лот оформляється протягом кількох хвилин, достатньо заповнити форму замовлення.

Також читайте: Одяг оптом в Дніпрі.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».