картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Стоки оптових дилерів - одяг, взуття, аксесуари

Реалізація одягу стає однією з найвигідніших бізнес-ідей нашого часу. Ось тільки не кожен, хто бажає випробувати свої сили в подібній справі, знає специфіку стокових товарів. Найчастіше їх плутають із секонд-хендом, який кардинально відрізняється від стоку. Різниця між ними полягає у наборі різних факторів, одним із яких є походження товару.

Найбільш популярне та надійне джерело постачання стокове одягу у відповідні торгові мережі – стоки оптових дилерів.

Специфіка стоків оптових дилерів

Цей одяг є новим товаром, який був закуплений безпосередньо у офіційного виробника. Вона підлягає продажу стоковим кампаніям, оскільки з якихось причин не була реалізована у всіх торгових мережах цього бренду.

Саме європейські бренди (Only, Lupilu, Mango, Monte Cervino тощо) – головне джерело нових надходжень до стоків оптових дилерів. Термін актуальності їх колекцій не перевищує 3 місяців із моменту випуску. Таким чином, якщо якийсь відомий бренд випустив 3 тисячі одиниць одягу, а торговельні мережі закупили для подальшої реалізації лише 2,5 тисячі, то з 500 штуками, що залишилися, з'являється серйозна проблема вибору. Виробник повинен почати шукати нових клієнтів або укласти угоду з оптовими дилерами стоків, оцінивши ризик і втрати в обох ситуаціях. Зазвичай вибір за дилерів.

Але є й інший варіант утворення таких стоків. Дилери зазвичай укладають угоду з постачальниками на певну кількість товару, оскільки вони теж мають свої головні покупці – торгові мережі. Але оскільки торгівля – одна з найбільш непередбачуваних областей, часто частина товару залишається нереалізованою. Тоді дилери утворюють свої складські запаси та розпродують їх безпосередньо магазинам, які займаються продажем готелю. Так виникають брендові стоки.

Переваги работи зі стоками оптових дилерів

Знання джерел постачання товару – головне правило у доборі оптового постачальника стоку. Як показують багато статистичних досліджень, оптові дилери та фабричні стоки – найбільш надійні варіанти.

Головна перевага роботи з дилерами полягає у можливості закупівлі дійсно брендового одягу. На відміну від товару, що поставляється прямо з фабрики, на багатьох дилерських моделях можна знайти бирку виробника або світового будинку моди, що свідчить про якість продукції. Це зумовлено тим, що фабрики часто не мають права законно продавати одяг, який був створений шляхом надвиробництва, тому вони повинні зривати бирки та будь-які фірмові лейбли. А дилери офіційно придбали свій товар у виробника, тому можуть зберегти кожну деталь.

Очевидно, що, співпрацюючи зі стоками оптових дилерів, ви будете впевнені, що весь ваш закуплений товар – результат роботи офіційних виробничих потужностей того чи іншого бренду, а не підпільної фабрики

Крім того, ви можете налагодити постійні партнерські відносини із тим чи іншим дилерським стоком. Залишки нереалізованого товару – це нормальне явище, що часто зустрічається, для сучасного ринку. А довгострокове співробітництво у своїй перспективі несе можливість зниження цін при закупівлі або значне розширення асортименту.

У будь-якому випадку, стоковий одяг - один з найбільш ліквідних товарів нашого часу. Бізнес, побудований на здійсненні будь-якого з етапів реалізації цього одягу – прибуткова та актуальна сфера.

Чи зважилися на відкриття власного магазину стокових речей? Тоді Rainbow-Сlothes з радістю допоможе наповнити його лише найкращими речами!

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».