картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Стоковий магазин: як правильно уявити одяг у магазині

Стоковий магазин – універсальне місце для збуту товару. Його власникам немає потреби розбиратися з унікальним дизайном, розробляти власну концепцію чи впроваджувати інновації у кожному куті торгового залу. Достатньо уявити справді якісний товар за значно низькими цінами.

Але вже на етапі вистави одягу з'являються свої нюанси, характерні саме для стокових магазинів. Саме від якості подання місцевого товару і залежить рівень зацікавленості клієнтів і, отже, обсяг доходу всього магазину.

Одяг у стоку: особливості вивішування 

Оформлення торгового приміщення для одягу диктує свої вимоги: візуальна охайність, ергономічність кожного залу та прояв турботи про клієнта в будь-якому нюансі. З огляду на це з'являються свої особливості у вивішуванні товару, а саме:

  • мінімальна можливість створення монобрендових експозицій за рахунок великого брендового розмаїття (GUESS, Karl Lagerfeld, Monte Cervin, Trussardi, Triumph, Gymshark і т.д.);

  • велика завантаженість приміщення через широкий асортимент продукції;

  • змішання товару різної якості та стану.

Лише грамотний підхід в оформленні представлення — одягу здатний обіграти кожну з цих особливостей і одягнути магазин у представницький зовнішній вигляд.

Головні правила у представленні стокового одягу

Більшість власників стокових магазинів при представленні свого товару діють за стандартними схемами: розвісити одяг відповідно до кольору, гендерного співвідношення споживача, розміру чи тканини. Але такі підходи вже давно не є актуальними, вони навіть віддають очевидною дешевизною в очах відвідувача магазину. Пам'ятайте – стоки користуються все більшою популярністю і разом із ними зростають запити потенційних покупців.

Розробити свою оригінальну та ефективну ідею розвішування — вам допоможуть наступні правила:

  • дотримання балансу. Йдеться як про колір, так і про тканини. Адже, наприклад, зовсім недоречним буде товарне сусідство в'язаної чорної кофти та рожевої майки атласної на одній або сусідній стійці;

  • помірна економія простору. Важливо знайти тонку грань між перевантаженим та надто порожнім стелажем, і стежити за оптимальною відстанню між речами;

  • використання представницьких аксесуарів. До таких будуть відноситися звичайні манекени пристойного вигляду та якісні однотипні плічка;

  • попередня підготовка товару. Йдеться, зокрема, про використання парового відпарювача для одягу, що надає йому охайного вигляду;

  • правильне розміщення товарного пріоритету. Очевидно, що нові, красиві та цікаві речі повинні бути у покупця завжди на увазі і обов'язково повернені до нього обличчям;

  • коректне розміщення ярликів. Ці невеликі паперові картки мають бути на кожній речі в очікуваному для клієнта місці, а також – із зазначенням актуальної інформації (ціна, склад, країна виробника тощо);

  • експериментувати та вивчати поведінку своїх клієнтів. Так, наприклад, доведено, що капсульне розвішування товару навіть у стокове магазині значно збільшує його привабливість в очах відвідувача.

Також ви повинні розуміти, що в будь-якому магазині покупці завжди створюють хаос. Навіть після найшкідливішого клієнта залишаються розкидані речі, перекручені ярлики, а в стоках – навіть речі на підлозі або на інших плічках!

Тому головне правило - підібрати персонал, який піклуватиметься про правильне представлення товару і ретельно його дотримуватися. І прибутковість вашого бізнесу лише зросте!

Rainbow-clothes ‒ ми завжди готові допомогти вам з відкриттям та веденням власного бізнесу порадою та регулярно оновлюваним асортиментом продукції європейської якості!

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».