картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Топ популярних європейських брендів серед молоді

 

 

Сучасні юнаки та дівчата прагнуть купувати стильні та брендові речі від провідних компаній незалежно від соціального рівня або суми на банківській карті. Нові трендові речові речі за вигідними цінами обов'язково залучать потік молодих клієнтів. Ми склали перелік найпопулярніших серед молоді у всьому світі європейських брендів.

Zara

Перевагою бренду є багатий асортимент одягу, аксесуарів та взуття, що оновлюється на полицях магазинів раз на 2-4 тижні, а також доступна вартість без втрат у якості. Модельєри компанії миттєво підхоплюють усі сучасні тенденції стилю та випускають речі, здатні задовольнити будь-який запит за вигідною ціною. В асортименті компанії різноманітні напрямки від ділового до неформального стилю. Придбати оптом найсвіжіші колекції Zara ви можете, перейшовши за посиланням.

 

 

H&M

Бренд доступного та якісного молодіжного одягу, косметики та аксесуарів Hennes & Mauritz з'явився у 1947 році і завоював популярність у всьому світі. Безкомпромісна відповідність усім тенденціям сучасної моди та низькі ціни на справді стильні речі стали візитною карткою компанії. Колекції для чоловіків, жінок та дітей виходять посезонно. Основні напрямки у продукції – кежуал, міська, спортивна та ділова. Вигідно придбати оптом актуальні колекції H&M можна за посиланням.

Mango

Більшість колекцій цього іспанського бренду розробляється для покупців та покупців зі скромним рівнем доходу. У колекціях, що випускаються посезонно, можна знайти одяг, взуття та аксесуари на всі випадки життя: від ранкової пробіжки до ділової зустрічі. Покупці відзначають високу якість продукції та відповідність передовим трендам. Однак більше уваги модельєри приділяють жіночому напрямку у всіх вікових категоріях, а придбати вигідно оптовий одяг та взуття від Mango ви можете за посиланням.

 

 

New Look

Британський бренд одягу, взуття, білизни та аксесуарів New Look з'явився на ринку в 1969 році і став популярним серед усіх категорій населення завдяки різноманітним колекціям, здатним задовольнити найвитонченіший смак. Як відзначають покупці, практичний, неформальний, діловий чи спортивний одяг від компанії поєднує у собі витриманий стиль, довговічність та демократичну вартість. Замовити оптом останні сезонні колекції New Look можна за посиланням.

 

Bershka

Брендовий одяг та аксесуари від Bershka розробляється з урахуванням потреб молодих покупців віком від 14 до 25 років. Усі колекції оновлюються за актуальними модними тенденціями та вбирають риси рок, поп, хіп-хоп та неформальної культури. Висока якість продукції, практична стриманість у поєднанні зі свіжими модними напрямками та доступна ціна дозволяють носити улюблену куртку чи джинси не один сезон, повністю відповідаючи трендам. Придбати оптом останні колекції Bershka можна за посиланням.

COS

COS є дочірньою компанією H&M. Відмінними рисами бренду стала строгість, лаконічність, стриманість у сукупності з практичністю та екологічністю матеріалів, що використовуються при виробництві. Варто відзначити, що продукція компанії дуже впізнавана: її видають пастельні або глибокі тони, геометрія форм та прямота крою, яка чудово поєднується із сучасними трендами. Незважаючи на те, що фірмові магазини в країнах СНД так і не з'явилися, ви можете придбати вигідно останні колекції COS за посиланням.

Vila

Скандинавські модельєри зарекомендували себе у модній індустрії як любителів індивідуальності, і датський бренд Vila не став винятком. Усі речі з посезонних колекцій розраховані на любительок індивідуального стилю, стриманої моди та жіночності. Відмінною рисою всіх колекцій є вміле поєднання казуального та вінтажного стилів, що підходять у сукупності під богемний одежний ансамбль. Придбати вигідно — стоковий опт останніх сезонних колекцій Vila ви можете за посиланням.

 

 

S. Oliver

Німецький бренд S. Oliver ввібрав риси традиційної німецької моди та сучасних європейських трендів, випускаючи якісний та стильний одяг, аксесуари і навіть парфуми. Ще однією перевагою, на думку покупців, є цінова доступність продукції. Замовити оптом стокові колекції від S.Oliver можна за посиланням.

 

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».