картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Брендові речі за низькими цінами

Брендовий одяг та взуття – розкіш, дозволена не для кожного, оскільки такі речі не тільки виглядають дорого, а й коштують чимало. Але наш інтернет-магазин вирішив порадувати своїх покупців і влаштувати розпродаж фірмових моделей, які тепер можуть купити всі, хто забажає! У нас ви зможете придбати продукцію провідних брендів за найвигіднішою та найдоступнішою вартістю.

Розпродаж фірмових речей та взуття: яку вигоду отримує покупець?

Дизайнерський фірмовий одяг (одяг сток оптом Armani, Victoria's Secret, HUGO BOSS і т.д.) - чудова можливість стати власником унікальної речі, яка викличе як захоплення, так і легку заздрість у знайомих і звичайних перехожих. Вона дасть змогу виділитися на тлі інших людей і створити ексклюзивний неповторний образ.

На нашому сайті Rainbow-Clothes представлений великий асортимент фірмового чоловічого та жіночого одягу із зручною системою пошуку. Тепер вам не потрібно витрачати дорогоцінний час на нескінченні походи магазинами в пошуку тієї самої речі, адже всі культові моделі зібрані в нашому каталозі. Крім цього, ви зможете підібрати до образу стильні та якісні аксесуари, які зможуть доповнити його у найкращому "світлі".

Ми пропонуємо вигідні знижки на модні та довговічні товари, якими ви точно залишитеся задоволені і, при цьому, суттєво заощадите. Не думайте, що розпродаються лише ті речі, які перестали бути актуальними, навпаки, наш інтернет-магазин хоче подарувати можливість кожному покупцю одягатися відповідно до канонів світової моди.

Таким чином, ви стаєте господарем фірмової речі, а ми звільняємо торговий майданчик для нових дизайнерських колекцій, щоб кожен відвідувач нашого сайту зміг знайти для себе щось цікаве у цьому різноманітті. Взуття від світових гуру не залишить байдужими поціновувачів класики, адже воно відрізняється високою якістю виготовлення та матеріалів, досконалою традиційною формою, яка роками залишається незмінною.

Переваги розпродажу брендових моделей

Враховуючи те, що сучасний споживчий ринок буквально переповнений привабливими пропозиціями, що надходять від продавців, кожен магазин прагне запропонувати найвигідніші умови для покупців. Це можуть бути абсолютно різні способи: гнучка система знижок, бонусні картки, програми лояльності для нових та постійних клієнтів.

Ну, і, звичайно, сезонний розпродаж фірмової продукції майже за собівартістю. Додатково покупець отримує такі привілеї:

  • можливість придбання міжсезонного одягу та взуття від світових брендів за низькою ціною та найвищою якістю. Адже ні для кого не секрет, що фірмова продукція відрізняється високими експлуатаційними показниками: функціональністю, комфортабельністю, стильним дизайном, зносостійкістю та здатністю прослужити не один сезон;

  • сидячи вдома на дивані, ви зможете вибрати покупку, і вам не доведеться бігати по магазинах у пошуку знижок та вигідних пропозицій. У нашому інтернет-магазині ви знайдете всю необхідну інформацію і, якщо забажаєте, зможете отримувати повідомлення про надходження нового товару або знижки на електронну пошту;

  • ви зможете купити одяг будь-якого розміру, виконаний у різній кольоровій гамі. Ми пропонуємо не поодинокі моделі, які "залежалися" на складі, а величезний асортимент фірмової продукції, серед якого ви знайдете те, що шукайте.

Фірмовий одяг та взуття дозволить перетворити зовнішній вигляд, справити на оточуючих краще враження, у будь-якій ситуації почуватися максимально впевнено та бездоганно виглядати. Не пропустіть можливість придбати дизайнерську продукцію за доступною ціною.

Раніше ми писали як правильно вибрати світшот.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».