картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Як відкрити магазин одягу в Ужгороді?

В Україні дуже популярний сток, Ужгород не став винятком. Люди шукають, де можна стильно та оригінально одягатися, купувати речі преміальної якості, але при цьому не витрачати на них надхмарні суми. Саме тому, якщо ви все ще думаєте, чи варто розпочинати бізнес у цій галузі, ось вам ще три причини:

  •  

    брендовий сток оптом з Європи - це актуальне рішення за часів економічної кризи, з якої наша країна, на жаль, вже давно не може вибратися. Через курс валют більшість світових модних брендів стали не по кишені звичайному українцю. У такі моменти рятують магазини, які пропонують стік одяг в Ужгороді, адже там завжди знайдуться модні речі гідної якості за мінімальною ціною;

     

  •  

    прибутковість таких стокових магазинів одягу дуже висока. Якщо ви наважитеся купити гуртом сток в Ужгороді через нашу компанію, то отримаєте максимально вигідні умови, завдяки яким вже через пару місяців ваш новий проект повністю окупиться. Ви практично відразу отримуватимете прибуток, якщо правильно підберете асортимент, адже продавати можна не тільки жіночий і чоловічий одяг, а й дитячі речі, взуття, спідню білизну, товари для дому і не тільки. Чим ширшим буде асортимент, тим вища прибутковість;

     

  •  

    ми готові підтримати вас, пропонуючи не просто найвигідніші ціни на сток одяг в Ужгороді, а й кваліфіковані консультації досвідчених баєрів. Ми працюємо в цій сфері вже багато років, встигли укласти договори з найкращими світовими постачальниками та брендами, тому формуючи ваші лоти, ми вкладаємо у них винятково актуальні та стильні речі, що однозначно знайдуть свого покупця.

Чому варто купувати сток оптом у Ужгороді у нас?

  • Ми працюємо за суворими стандартами, що дозволяє нам повністю взяти на себе відповідальність за якість товару, що поставляється. Наші баєри ведуть контроль за якістю речей на всіх етапах, починаючи з закупівлі, закінчуючи формуванням лотів для вас. Крім того, ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками і безпосередньо з брендами, щоб дати вам необхідні гарантії;

     

  •  

    Наші ціни вас приємно здивують. Як ми вже писали, Rainbow-clothes безпосередньо працює з брендами та постачальниками, тому ми можемо не лише гарантувати якість, а й максимально знизити ціни, чого ви не знайдете в інших компаній;

  • Наша главная цель – довольный клиент. Именно она заставляет нас работать лучше всех, тщательно отбирать одежду и искать персональный подход к каждому заказчику. Вы можете сами выбрать удобный способ оплаты и доставки, так как мы доставляем брендовый сток не только в Ужгород, но и по всей стране. Еще один наш плюс – возможность посмотреть весь товар перед покупкой, то есть вы не покупаете кота в мешке, а получаете то, что продается лучше всего.

На что обратить внимание, открывая сток в Ужгороде?

Первое, что важно сделать – изучить магазины данного формата в вашем городе. Понять, что они предлагают, как именно они подают товар и чем привлекают покупателя. Если даже таких торговых точек много, это не значит, что вы должны отказаться от затеи. Просто нужно предложить клиенту более выгодные цены или лучший ассортимент стоковой одежды.

Следующий шаг – выбор района для бизнеса. Тут важно, чтобы он был максимально проходимый. Лучше всего, чтобы это был центр, но есть и места помимо него, где большие концентрации людей и есть все шансы найти своего покупателя. Когда с районом определились, стоит подобрать оптимальное помещение и сделать к нему вывески, что будут привлекать внимание. Только после этого можно переходить к следующему пункту – дизайн помещения.

Даже если вам кажется, что дизайн стокового бутика не должен быть слишком замысловатым, это же не модный дом, но все же это будет привлекать или отталкивать покупателей. В идеале он должен соответствовать направлению, которое вы выбрали: спортивная одежда и обувь, детские вещи, продажа нижнего белья и домашнего текстиля и т.д.

Только после всего этого можете заказывать первые партии товара, и если в качестве оптового поставщика стока в Ужгороде вы выберете именно нашу компанию, то вы точно не пожалеете.

Раньше мы также писали о том, как выгодно купить брендовый сток в Полтаве.

 

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».