картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Як випрати шовковицю з джинс та іншого одягу?

Солодка, стигла і соковита шовковиця або , як її ще називають, одна з улюблених літніх ласощів. Ці ягоди люблять не лише дітки, а й дорослі. Хоча є в неї одна дрібна вада - через свою надмірну соковитість, вона дуже легко залишає сліди на наших руках, а часто і на одязі, особливо, коли йдеться про дітей. Вивести такі плями не так просто, навіть за допомогою сучасних засобів для виведення плям. Сьогодні команда Rainbow-Clothes вирішила розповісти детально, чим можна випрати шовковицю, щоб ви могли насолоджуватись нею, не хвилюючись, що зіпсуєте улюблені речі.

                                                               

Список коштів, які впораються з плямами від шовковиці

Забруднення від цієї ягоди, особливо старі, видалити дуже складно. Сік швидко вбирається в тканину, утворюючи темно-фіолетові сліди. Особливо складно впорається із щільною тканиною, тому джинсовий кардиган чи штани буде гірше відпрати, ніж легкі бавовняні речі.

 

Зверніть увагу, що пральний порошок та господарське мило, яким ми звикли довіряти різного роду забруднення, нам не помічники. Навпаки, при їх дії сік ще більше вбирається у волокна, і після цього відпрати річ буде в рази складніше.

Кип'яток

У пошуках, як відіпрати шовковицю з джинс або сорочки, обов'язково зверніть увагу на найпростіший, бюджетний, але при цьому ефективний спосіб. Але і тут є аспект, вивести нові забруднення буде легко, а ось для застарілих це може бути не варіант. Плюс – використовуйте дистильовану воду, оскільки звичайна вода із центрального водопроводу може залишити на одязі розлучення. Для того щоб скористатися цим методом: закип'ятіть воду, натягніть річ над ємністю і невеликим струменем лийте на пляму окропу. Якщо сік потрапив на тканину близько 1-2 тому, то сліду від нього не залишиться.

 

Важливо! Є тканини, які можуть деформуватися та псується від окропу (шовк, шерсть, поліестер тощо), тому обов'язково прочитайте етикетку перед початком процедури.

Оцет із лимонною кислотою

Ще один варіант, як випрати шовковицю з джинс простим та популярним в Україні способом – змішати оцет із лимонною кислотою та теплою водою у пропорції: 3 ст.л. оцту + 10 грам лимонної кислоти та склянку води. Одяг варто замочити в даному розчині та залишити на півгодини. Це дозволить плямам знебарвитися і після звичайного прання від них не залишиться слідів.

 

Два попередні варіанти разом – це порятунок при застарілому забрудненні

 

Якщо шукайте, чим можна випрати шовковицю, яка вже давно в'їлася, то просто з'єднайте обидва описані вище варіанти. Замість теплої води додайте до оцту та лимонної кислоти окропу. Замочіть одяг у розчині і після цього випрати при високих температурах. Знову нагадуємо – є тканини, яким варіант із окропом протипоказаний.


Гліцерин із жовтком для делікатних тканин

 

Розібралися з тим, як вивести забруднення з джинс, тепер вирішимо, що робити із яскравими, але делікатними тканинами. Для цього один пакет гліцерину змішайте з сирим жовтком, отриману суміш нанесіть на пляму і залиште на кілька годин. Після цього просто увімкніть делікатне прання з рясним полосканням.

Миючий засіб для посуду

Ще один помічник у виведенні соку шовковиці. Просто нанесіть засіб на пляму і кілька хвилин протріть. Після – відправте у прання.

 

Звичайно, є також засоби для виведення плям, які можна купити. Але й тут не все так просто, адже, зазвичай, вони мають у складі агресивні хімічні засоби, а це підходить не для всіх типів тканин.

Зелена ягода

І насамкінець чудовий варіант, як відіпрати шовковицю з джинс, якщо ви щойно поставили пляму – затріть її не стиглою ягодою тієї ж шовковиці. Зелені ягоди працюють, як лимонна кислота, вони знебарвлять пляму, і ви зможете легко вивести її при звичайному пранні.

 

Як бачите варіантів чимало, тому не варто відмовляти собі та діткам у таких ласощах.

 

Раніше ми писали про те чому фірмовий сток такий популярний..

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».