картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Як правильно вибрати чоловічі розміри футболок

Можна точно заявити, що немає такої людини, яка сиділа б в інтернеті і не замовляла хоча б раз онлайн, включаючи чоловічу футболку. Цей елемент гардероба - база, яку повинен мати кожен. Чоловічі футболки зручні для носіння вдома, вони підходять для виходу на прогулянку під час занять спортом. Більше того, їх навіть можна гарно поєднувати з піджаком та носити на роботу.

Однак є невеликий нюанс: щоб футболка виглядала не просто в тему і стильно, але і відчувалася максимально комфортно, тобто не обтягувала плечі та біцепс, не висіла сукнею або не стягувала надто торс, важливо навчитися правильно вибирати чоловічі розміри футболок. Це особливо актуально, якщо покупка здійснюється через інтернет-магазин, де немає змоги приміряти футболку.

Щоб допомогти вам розібратися з цим тонким нюансом, Rainbow Clothes пропонує ознайомитися з невеликими порадами, які допоможуть правильно та точно дізнатися та вибрати розмір чоловічої футболки.

Методи, як можна взнати розмір чоловічої футболки

Насправді є три методи визначення розміру чоловічої футболки. І кожен має як переваги, і мінуси.

  • По обхвату грудей

Для цього потрібно підвестися рівно, випрямивши спину і розправивши плечі. Далі взяти гнучку стрічку-сантиметр, простягнувши її через пахви навколо самих виступаючих точок грудей і лопаток. Отриманий результат варто ділити на два і округлити до ближнього парного числа.

Тобто, якщо ви за допомогою сантиметра відміряли 107 см, то це значення потрібно ділити навпіл - 107:2 = 53.5. Отриманий результат округляється до ближнього парного числа - 54. Це і є розмір футболки, у прийнятих українських значеннях (стосовно країн СНД).

Це швидкий та простий метод. Однак із недоліків слід виділити великий діапазон різних брендів, які мають свої розміри. Так, 52-а українська може відрізнятися від 52-ої італійської. Купуючи футболку в інтернет-магазині іншої країни, не забувайте заздалегідь вивчити таблицю розмірів.

  • Подивившись розмір улюбленої футболки

Працює лише тоді, якщо з футболки не видалили ярлик з інформацією. Подивившись на нього, можна побачити розмір футболки, який сидить на вас комфортно і красиво. Це ідеальний варіант при покупці чоловічої футболки того ж виробника. Так, купуючи такий же розмір футболки, ви точно не помилитеся. Однак недоліки перегукуються з написаним вище - є ймовірність, що ваш виробник продає маломірні моді чи футболки, а футболки інших марок в такому ж розмірі будуть занадто великими.

  • Приміряти чоловічу футболку у магазині офлайн

Тут вже доводиться відвідувати магазини одягу особисто, причому бажано, щоб це не була точка на ринку з невідомими брендами, а популярний стор не самого бюджетного виробника. Найкращим варіантом буде відвідування кількох таких магазинів.

Варто приміряти різні чоловічі футболки, звертаючи увагу на їхні розміри. Так можна буде виділити той розмір футболки, який найчастіше комфортно та красиво на вас сідає. У майбутньому такі знання допоможуть спокійно замовляти футболки з такою самою цифрою на ярлику. Це найточніший метод визначення необхідного розміру. Але при цьому на примірку та пошук доведеться витратити чимало часу.

Розмірна таблиця чоловічих футболок

Виходячи з практики, в більшості випадків при визначенні розміру чоловічих футболок, чоловіки вважають за краще використовувати перший метод – виміряти об'єм грудей. Якщо ви знаєте свій український розмір футболок, проте незабаром плануєте придбання речі європейського, азіатського чи американського виробника, то обов'язково звіряйтесь з таблицею відповідності саме на чоловічі розміри футболок.

Важливо знати! Розміри визначаються як обхватом грудей, а й залежить від зростання - важливого за значенням параметра. Зростання важливо врахувати, щоб не отримати занадто коротку чи довгу футболку замість очікуваного ідеального варіанта. Якщо ваше зростання більше того, яке вказане в даній графі навпроти значення об'єму грудей, то рекомендуємо вибрати футболку на розмір більше. Якщо ж зростання менше, краще взяти футболку на розмір менше.

Також є інший метод – звертати увагу при покупці та таблицю розмірів, яка обов'язково є в описі футболки. Інакше можна уточнити у продавця. Там повинні бути вказані ширина та довжина футболки, які перед покупкою потрібно звірити з вашими параметрами.

На сам кінець поділимося з вами невеликою хитрістю, яка врятує вас у більшості випадків від потреби постійно моніторити таблицю розмірів. Слід вивчити прості правила:

  • Американські значення розміру футболок - це ті ж значення українців лише мінус 10. Тобто, якщо ви носите 46 розмір, значить, вибираючи товар в американському інтернет магазині, купуйте чоловічу футболку 46-10=36 розміру.

  • Європейський розмір футболки аналогічний до українського розміру.

Італійський розмір чоловічої футболки – це українська -2. Так, при 46 розмірі вам потрібно купити італійську 46-2=44й.

Також ми писали про популярні стиль одягу для підлітків.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».