картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Як виглядає світшот, як його вибрати і з чим носити

Чи можете ви без допомоги пошуковиків точно сказати, що таке світшот? Якщо ні, тоді настав час освіжити свої знання сучасних тенденцій, щоб точно відрізняти худі, толстовку, светр і той же світшот.

 

Саме слово йде від англійської "sweatshirt" (sweat - піт і shirt - сорочка). Ще в 50-х роках минулого століття на американській фабриці почали випускати спеціальні сорочки для занять спортом. Вони не мали гудзиків і чудово справлялися з підвищеною пітливістю, яка хвилювала багатьох спортсменів. Випускав їх підприємець Рассел, і вони стали справжнім порятунком для багатьох шанувальників спорту та професійних спортсменів. У цьому одязі навіть знімалися найкращі американські футболісти, баскетболісти та олімпійці.

 

Саме це і був прообраз того варіанту, як виглядає світшот сьогодні. Цей одяг дуже популярний, тому що в ньому відмінно поєднується легкість і зручність, а простота крою дозволяє займатися будь-яким спортом, не відчуваючи дискомфорту. Хоча в наш час їх часто використовують як модну деталь гардеробу, а не одяг для занять спортом. Особливо стильно такі речі вписуються в стиль кежуал, який є актуальним, як ніколи. Хоча в Україні часто їх називають «кофтами», все ж, як він виглядає, знають точно всі.

  

Чим відрізняється світшот від толстовки, худорлявості або інших видів одягу?

 

Улюблена багатьма українцями і не тільки толстовка з капюшоном і без, дуже схожа за своїм стилем та виконанням, светри також не мають гудзиків та блискавок, а на рукавах є гумки, як у олімпійок. При цьому всі вони мають свої особливості, які варто знати, якщо ви хочете відправитися на модний шопінг озброєними знаннями про стиль.

 

Толстовка – це також спортивний одяг, який візуально виглядає, як світшот, але є дві відмінності, які допоможуть вирішити суперечку. Перше, наявність блискавок, які часто притаманні толстовкам. Друге, наявність трикутника в області горловини, які притаманні світшотам (спочатку були придумані для того, щоб вбирати піт під час тренувань).

 

Крім того sweatshirt не має капюшона, як усіма улюблене худий. Вони мають дуже схожий крій, але саме каптур робить їх різними. Коли мова про лонгслів, то відмінність у довжині виробу, а також використаному матеріалі. Так як світшоти були призначені для спорту, то в них використовують тканину з борозенками або рифленням, що мали вбирати піт. Хоча сьогодні це не завжди актуально, тому що виробники почали використовувати інноваційні тканини, які підійдуть не лише для спорту, а й для повсякденного життя.

Вибір світшота

Коли важливо не лише функціональність, а й те, як він виглядає, адже сьогодні цей тип одягу вийшов далеко за межі просто спортивного светра. Їх випускають сотні відомих брендів у всьому світі, наприклад Crane, пропонуючи варіанти на будь-який смак та гаманець. Особливою популярністю ця категорія товарів користується у молоді, але вони часто зустрічаються, як у бородатих бруталів, так і у стильних жінок.

 

Як матеріали для виготовлення в наш час найчастіше використовують бавовну, як чисту, так і з мінімальними домішками синтетики. Другий варіант ідеальний для занять спортом, а ось щодня краще вибирати натуральні тканини.

 

Важливо врахувати при примірці, що світшот не повинен надто облягати тіло, тобто між тканиною і вами має бути маленький простір. Але й надто вільні варіанти не варто вибирати, тому що вони додадуть зайвих обсягів і при тренуванні це завдаватиме дискомфорту.

З чим буде круто виглядати світшот?

Цей тип одягу можна вигідно поєднувати практично з усім, хіба що класичні спідниці та піджаки будуть не в тему. Найкраще рішення – це джинси, причому фасон варто підбирати не лише за модою, а й за типом фігури. Кожна жінка чудово орієнтується, який фасон джинсів ідеально сидить на її фігурі, підкреслює де треба та приховує, що треба. Якщо ви ще не визначилися, то вперед у торговий центр і міряти всі варіанти. Світшот із джинсами виглядатиме чудово.

Ще один крутий варіант поєднання – із сорочками, які мають комір стійку або взагалі без нього, якщо це не надто холодна пора, то такі сорочки можуть замінити верхній одяг. Не менш яскраво світшот виглядає з бомберами та куртками оверсайз. Якщо додати до цих образів ідеальну пару взуття, можна вразити всіх наповал своїм луком.

 

Як бачите це досить універсальний варіант одягу, який легко поєднується з іншими і підійде не тільки для спорту, але і для повсякденного носіння. Тим більше, що кількість кольорів та виконань просто вражає, тому кожен зможете підібрати ідеальний варіант для себе.

Як доглядати за світшотом?

Є універсальні правила догляду за речами. Серед них обов'язкове ознайомлення з рекомендаціями виробника, вказаними на бірці. Просто подивившись на неї, можна одразу зрозуміти, що і як. Але є й парочка правил, які не вказані на бірках:

 

  •  

    вивертайте світшот навиворіт перед пранням, так він довше виглядатиме як новий;

     

  •  

    вибирайте делікатний чи ручний режим прання;

     

  •  

    по можливості використовуйте спеціальний мішок для прання, який збереже річ від усадки та розтягування;

     

  •  

    режим віджиму краще звести до мінімуму;

     

  •  

    якщо вибрали модель з великими принтами і малюнками, краще прати її вручну, щоб зберегти зовнішній вигляд;

     

  •  

    сушіння не має особливих вимог, а ось прасування варто проводити також навиворіт і на мінімальній температурі праски.

     

  •  

    Якщо дотримуватися цих нехитрих правил, то світшот довго виглядатиме, як новенький і радуватиме власника.

Сподіваємося, тепер вам зрозуміло, що таке світшот і чому цей тип одягу на кожен день такий популярний у наш час. Адже при правильному поєднанні в ньому можна не лише на ранкову пробіжку або в спортзал вибратися, а й сходити на лекції, роботу чи просто прогулянку у парку. Напевно, тому багато модних брендів пропонують покупцям широкий вибір світшотів на будь-який смак і гаманець. У каталозі на Rainbow-Clothes можна вибрати світшот від світових брендів.

 

 

 

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».