картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Літній сток – поповнюємо асортимент

Готуємося до літа – поповнюємо асортимент

Кожна пора року потребує особливої ​​уваги від підприємців, які займаються продажем одягу, взуття та аксесуарів. Так само це стосується і власників магазину — стокове торгівля. Компанія Rainbow-clothes пропонує велику кількість лотів, сформованих відповідно до сезону, модних тенденцій, цін. Лоти формуються як з міксового одягу, так і за належністю до окремого бренду (Lee, Victoria's Secret,HUGO BOSS і т.д.).

Багаторічний досвід та міцні зв'язки з партнерами та постачальниками дозволили нам детально вивчити попит та надавати вам посильну допомогу у його задоволенні. Сток оптом від «Веселки» ‒якісні товари за доступними цінами.

Що ж таке сток і звідки він береться?

Якісно новий розвиток торгівля стік оптом отримала в нашій країні з 2009 року. Саме це поняття має на увазі надходження товарів зі складу, тобто того, що не був свого часу розкуплений замовниками, залишився в супермаркетах та інших торгових точках нереалізованим.

За кордоном стокова торгівля включає безліч видів товарів, у нас в основному активно розвивається реалізація стокове одяг. Та й нехай це буде колекція минулого літа - вона все одно високоякісна, фірмова, а коштує на кілька порядків дешевше, ніж ідентична річ у модному бутіку. Якщо взяти таких монстрів моди, як Джанні Версаче або Шанель, ви навряд чи знайдете їх літні моделі в стокове магазині. Такі світові бренди вважають за краще знищити надлишки, ніж зменшити на них ціну. Це питання іміджу і престижу, але багато не менш іменитих творців модного одягу все ж таки його реалізовують через стік, найчастіше обираючи міста, в яких немає їх фірмових точок.

Категорії стока

Весь сток надходить на склади оптової торгівлі, де вона сортується, формуються продажні лоти для покупців стоку оптом. На ціну такого лоту насамперед впливає категорія товару. Таких категорій три:

  • "А" категорія - найдорожчий вид стоку. Одяг у ньому має широкий модельний ряд, більшість речей із останніх колекцій. Саме одяг на літо у стоку цього сегменту ви можете купити, щоб ваші клієнти були у тренді, на піку моди;

  • "В" категорія - оригінальна упаковка, належить одяг модному сезону цього або минулого року, але має менше можливостей вибору, лоти продають сток оптом без можливості вибору моделей;

  • «С» категорія – це сток, що формується із залишків торгових мереж. Ціна цілком доступна, належить одяг колекціям минулих років, хоча тут модниці знайдуть безліч цікавих речей;

  • "Д" категорія - також магазинний товар, але більш низької якості, недорогий одяг, можливості вибору моделей при купівлі стоку оптом немає;

  • Семпли – невеликі пробні партії, за допомогою яких проводять промоції майбутніх колекцій. Ціни невисокі, заводська упаковка відсутня, але дуже широкий модельний ряд та чудова можливість придбати ексклюзивні речі, які будуть на піку моди. Лоти реалізуються без вибору моделей.

Як бачите, товар надходить найрізноманітніший. Звичайно, власники стокових магазинів знають, що найвигідніше купувати літній товар восени, наприкінці сезону, але ті, хто дійсно дбає про асортимент та задоволення потреб своїх клієнтів, не проминуть прикупити до нового сезону стоп оптом категорій А, В, С або семпл.

Який магазин краще відкрити підприємцю-початківцю

Якщо ви вирішили зайнятися торгівлею стокове одяг, перш ніж купувати стік оптом, потрібно визначитися, який саме магазин ви хочете. Із категоріями товарів ми розібралися. В одному магазині можуть бути товари з різних сегментів, особливо якщо дозволяє площа.

Усього є три види магазинів, що торгують стоком:

  • реалізує товари лише одного виробника – монобрендовий;

  • змішаними брендами – мультибрендовий;

  • магазини з товарами групи С та Д.

Якщо ви не знаєте, який вибір зробити краще, можете зв'язатися для консультації з нашим менеджером. Ми допоможемо вам зацікавити своїх покупців!

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».