картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Наповнення магазину з нуля – відкриваємо СТОК

Наповнення магазину з нуля – відкриваємо СТОК

Якщо ви вирішили зайнятися бізнесом, а саме відкрити власний магазин одягу, радимо все ретельно зважити і з'ясувати для себе, який прибуток ви хочете мати. Магазини одягу можна розділити на кілька основних видів, які відрізняються класом товару, цільовою аудиторією, товарообігом та ін. з франшизи, СТОК (колекції, що вийшли з моди) та секонд-хенд. Бажаємо звернути вашу увагу на сток-магазини.

Переваги стокової торгівлі

Це перспективний напрямок бізнесу, оскільки спрямований на широку аудиторію. Велика кількість людей із середнім і навіть високим рівнем доходів хочуть одягатися стильно, але не мають можливості чи бажання платити за брендову річ божевільні гроші. Товарообіг йде досить жваво, до того ж вам не знадобиться багато часу, щоб провести аналіз найбільш затребуваних товарів. Так як стік оптом продається лотами, ви зможете вибирати те, що бажають бачити в магазині ваші клієнти.

Ще одна істотна перевага – не потрібно вкладати значної суми в облаштування торгової точки. Це не бутік і розкішний євроремонт швидше відлякає клієнтів.

Скільки потрібно речей для наповнення магазину

Тепер погляньмо на таке важливе питання, як закупівля товару. Стокова торгівля і тут має низку істотних переваг:

  • це фабричний, брендовий одяг минулих колекцій, і можна придбати за цілком доступними цінами справді стильні речі;

  • ціни на товар в оптових торгових точках стоку в рази менші від первісної вартості, вони відносно низькі, тому прибуток має досить значний відсоток;

  • є можливість підбору модельного ряду з різних колекцій та фасонів. Ви не купуєте «ростовку» (однаковий товар різних розмірів), а берете зовсім різні речі. Цим ви зменшите ризик виникнення великої кількості нереалізованої продукції.

  • купити сток оптом можна навіть мінімальною партією. Якщо ви не впевнені, чи матиме попит новомодний фасон, можна взяти кілька моделей «на пробу».

Кількість товару, який буде необхідний заповнення магазину залежить насамперед від його площі. Торговий зал не повинен виглядати напівпорожнім, але при цьому це не секонд-хенд, де речі навалені горами.

Ассортимент подбирается, исходя из направленности магазина: магазин женской одежды состоит из 80% одежды и 20% всевозможных аксессуаров, если магазин и для мужчин, и для женщин, товар приблизительно имеет соотношение 60% одежды для женщин и 40% для мужчин.

Кількість товару, який буде необхідний для заповнення магазину залежить насамперед від його площі. Торговий зал не повинен виглядати напівпорожнім, але при цьому це не секонд-хенд, де речі навалені горами.

Якщо це ваші перші кроки у бізнесі, вам знадобляться консультації досвідченого бухгалтера та маркетолога. Декілька секретів маркетингу ми постараємося вам розкрити.

Як розміщувати товар: аксесуари, оригінальні моделі та ін.

Перш за все, вам слід знайти відповідального та надійного постачальника стоку оптом. Тут ми можемо запропонувати свої послуги: у нас відмінні ціни та умови постачання, зручні форми оплати, гарний товар.

Щоб зацікавити покупців, потрібно правильно зонувати магазин. Дослідники встановили, що 90% людей, зайшовши до магазину, йдуть у правий бік, тож у цій зоні виставляють дорогі речі. Модні колекції, складні для розуміння моделі, краще розміщувати праворуч, але ближче до центру, вони приковують увагу. Найпопулярніші та затребувані товари розміщують у глибині, так покупець зможе побачити більшу кількість інших товарів. Розділяють три зони торгової точки: перша, центральна для нових колекцій, середня – для популярного повсякденного одягу, третя зона – молодіжна. Моделі, які складно сприйняти у звичайному вигляді, обов'язково одягають на манекен, який можна розмістити у вітрині чи торговому залі.

Що стосується різноманітних аксесуарів, біжутерії та ін., тут можна задіяти «холодні» зони, де покупців зазвичай практично не буває, а блиск біжутерії їх привабить. Варто встановити вітрину в області каси або рецепшн, поки покупець розраховується і упаковують покупку, існує величезна ймовірність, що до обраного вбрання буде придбана стильна сумочка, пояс або сережки. Тут варто застосувати правило «золотої полиці» – найчастіше люди клієнти вибирають товари, що знаходяться на рівні рук, друга за ефективністю – полиця на рівні очей.

Звичайно, в рамках однієї статті не розповіси про все, та й бізнесменові-початківцю все одно не уникнути помилок, але все одно головне - це товар. А саме з цим ми можемо вам допомогти. Звертайтесь, якісний стік оптом чекає на вас.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».