картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Одяг оптом дешево в Україні

Одяг оптом дає можливість людині висловлюватися, виявити свій смак, відобразити неординарність. Бажаєте, щоб продажі у вашому інтернет-магазині суттєво зросли? Оновіть свої віртуальні каталоги. На сайті компанії Rainbow-Clothes представлений одяг оптом в Україні дешево у виробника прямо з фабрики оптом. У нас найкращі умови для співпраці, завдяки яким рентабельність вашого бізнесу значно зросте.

Стильний одяг в Rainbow-Clothes

Мінливість тенденцій моди найбільш помітна у категорії жіночий одяг оптом. Щоб кількість клієнтів вашого магазину зростала, варто регулярно поповнювати асортимент товарів. Стильні новинки за вигідною ціною від виробника це ключ до успіху вашого магазину. Компанія Rainbow-Clothes пропонує відмінний вибір жіночого одягу оптом за доступною вартістю.

Для літнього каталогу поповніть віртуальні полиці сарафанами, шортами, джинсами та футболками. Восени варто поповнити каталог елегантними плащами, светрами із трикотажу, куртками, цікавими моделями тренчу. Не варто забувати про аксесуари та інші важливі дрібниці. Розмістіть на сторінках магазину асортимент колготок, шкарпеток та рукавичок. Так, клієнти зможуть вибрати все необхідне для створення стильного образу саме у вас.

Високим попитом серед клієнтів мають речі від відомого бренду Zara. Одяг оптом від цієї компанії відрізняється особливим дизайном. Їхні колекції завжди відповідають модним тенденціям. Крім того, бренд часто та регулярно оновлює свої колекції. Від створення ескізу дизайнером до виходу речей у продаж проходить лише 14 днів! Це неймовірний факт, який говорить про продуманість та відточеність кожного етапу виробництва. Zara завжди враховують відгуки своїх споживачів, тому їхні речі так люблять у всьому світі.

Чоловічий одяг опт в Rainbow-Clothes

Чоловіки приділяють дещо інші вимоги до свого гардеробу, ніж жінки. Їх одяг має бути зручним, практичним, виражати їх мужність і характер. Асортимент речей для чоловіків поповнюється яскравими новинками. Тут можна знайти одяг оптом на будь-який смак - від улюбленої класики, до універсального спорту.

Власникам інтернет-магазинів в Україні варто надати чоловікам гарний асортимент для вибору опт. Так представники сильної половини людства зможуть вибрати речі з урахуванням особистих уподобань. У нас можна купити одяг для чоловіків оптом на будь-який життєвий випадок. Ви зможете запропонувати своїм клієнтам одяг для ділової зустрічі, костюми для занять спорту, речі для офісу, прогулянок з друзями і т.д. У каталозі компанії представлені:

  • джинси;
  • сорочки;
  • брюки;
  • футболки;
  • худі;
  • спортивні костюми и т.д.

Менеджери компанії уважно стежать за модними тенденціями та побажаннями клієнтів, постійно оновлюючи каталог.

Красивмй одяг для дітей

Стилю своїх дітей сучасні батьки приділяють особливу увагу. З раннього дитинства їм прищеплюють почуття смаку, бажання виглядати модно. У каталозі компанії Rainbow-Clothes завжди можна знайти найкращий одяг для юних клієнтів оптом.

Чому купити товары оптом дешево найкраще у нас?

Шукайте товари для власного магазину недорого? Компанія Rainbow-Clothes в Україні може допомогти вам. Купуючи одяг оптом в Україні дешево з фабрика, з якою ми співпрацюємо, надає винятково якісну, стильну продукцію.

Принципи нашої роботи:

  • індивідуальний підхід до клієнтів;
  • часте поповнення асортименту;
  • доступні ціни;
  • висока яість товарів.

У разі потреби наші менеджери завжди нададуть потрібну інформацію, допоможуть з вибором товару та оформленням замовлення.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».