картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Оптові склади дитячого, жіночого та чоловічого одягу в Україні

Щоб отримати шикарний зовнішній вигляд, який дозволить відчувати себе на всі 100 відсотків, достатньо просто правильно підібрати оптом жіночий, чоловічий та дитячий гардероб. Неперевершений вигляд, стильний жіночий та сучасний дитячий та чоловічий одяг оптом допоможе забути про будь-які дискомфортні відчуття. Жіночий, дитячий та чоловічий одяг оптом може мати нескінченну чисельність різноманітних варіацій та комбінацій. Гарні жіночі сукні різного крою та стильні чоловічі костюми оптом, строгі жіночі спідниці та жіночі білі сорочки оптом для роботи й яскраві жіночі короткі топи з широкими штанами оптом.

Чоловічий, дитячий та жіночий одяг оптом не обходиться також без простого зручного повсякденного одягу, у якому можна сміливо займатись буденними домашніми справами, не переймаючись про комфорт чи зовнішній вигляд. Купити жіночий, дитячий та чоловічий одяг оптом – це гарантувати собі стильне майбутнє. Не завжди жіночий, чоловічий та дитячий одяг оптом подібного формату є чимось старим, у плямах, що назавжди в’їлися в тканину. Купити дитячий, жіночий та чоловічий одяг сток оптом – це те, що потрібно всім у будь-яку пору року.

Якщо ви бажаєте виглядати гарно та стильно, оптові склади одягу зацікавлять своїм великим вибором недорогого жіночого, чоловічого  та дитячого взуття, постільної білизни, спідньої білизни, аксесуарів, сорочок, штанів, спідниць та багато іншого. Купити чоловічий, жіночий та дитячий оптом – це чудова перспектива для створення та розвитку власного бізнесу, оскільки у якісному та недорогому одязі оптом завжди є нагальна потреба.

оптові склади одягу

Чому краще купити чоловічий, жіночий, дитячий одяг оптом?

Сучасне суспільство потребує належного зовнішнього вигляду, саме тому люди багато часу та уваги приділяють створенню власного жіночого, чоловічого та дитячого іміджу та стилю. Існує приказка, де людину зустрічають по її одягу, і не можна сказати, що це не є істиною. Про це може свідчити наявність чоловічого, жіночого дресс-коду у різних структурах та на робочому місці. У більшості випадків купити жіночий, чоловічий дитячий одяг оптом плавно трансформується у дещо більше, перетворюючись на справжній ритуал, що в кінцевому результаті надає нові можливості. Можна сміливо заявити, що зараз суспільство намагається купувати не так дешевий, як дійсно якісний товар, оскільки неодноразово через культуру масового споживання чоловічого, дитячого та жіночого одягу оптом, потрапляли у пастку вислову, де скупий платить двічі.

Наш інтернет-магазин оптового жіночого, чоловічого та дитячого одягу оптом пропонує клієнтам вигідні умови – скомбінуйте приємну бюджетну ціну та чудові характеристики продукції оптом. Ми надаємо змогу купити чоловічий, дитячий та жіночий одяг оптом, щоб ви змогли зекономити кошти й отримати улюблені бренди відмінної якості. Переваги наших оптових складів одягу сподобаються кожному потенційному клієнту:

  • Головною перевагою чоловічого, жіночого, дитячого одягу оптом є низька ціна за одиницю товару. В подальшому такі жіночі, чоловічі та дитячі речі оптом, при наявності власного бізнесу, можна легко перепродати, купити й отримати певну грошову вигоду, яка у сумі виглядатиме значною. Варто також додати, що чим більший об’єм жіночого, чоловічого та дитячого одягу оптом – тим нижча ціна на чоловічий, жіночий та дитячий одяг оптом на оптовому складі.
  • Підприємці мають змогу вибудовувати взаємини тет-а-тет з оптовим складом одягу для подальшої її реалізації покупцям, або зайняти нішу в якості посередника для ще однієї ланки перепродажу жіночого, чоловічого та дитячого одягу оптом. Можна також практикувати спільні закупівлі – тобто в подальшому розподілити партію чоловічого, жіночого та дитячого одягу між учасниками цього союзу.
  • Якщо деякий жіночий, чоловічий, дитячий одяг оптом використовується регулярно, можна сміливо заявити про економічну вигоду й у тих випадках, коли купляє товар одна людина. Дитячий, жіночий та чоловічий одяг оптом не є специфічною групою продукції, яку можна купити, тому не має чіткого терміну придатності. Чоловічий, жіночий та дитячий одяг можна використовувати у перспективі.
  • Щоб мати змогу купувати оптом одяг великими партіями, в першу чергу необхідно впевнитись у надійності постачальника та якості товару реалізації. Не довіряйте тим партнерам, у самостійності та спроможності яких ви не впевнені. Завжди пам’ятайте, що клієнт має право здійснити процедуру повернення одягу, якщо вони виявляться бракованими чи неналежної якості. Якщо ви впевнились у тому, що репутація оптового складу відмінна, то купівлю одягу оптом можна вважати дійсно вигідною процедурою. Добрий якісний жіночий, дитячий та чоловічий одяг завжди буде в тренді, а процес продажу не має бути складним.
  • Цифрова мережа дозволяє зробити змогу купити жіночий, чоловічий та дитячий одяг оптом онлайн напряму у оптового складу одягу не покидаючи приміщення. Віртуальний каталог актуальної чоловічої, жіночої, дитячої продукції оптом дозволяє ознайомитись з товаром, зробити вибір та замовити необхідне.

Чому краще обирати колекції жіночого та дитячого одягу оптом

Процес оновлення гардеробу кожної жінки у будь-якому віці є крайнє важливим. Звісно, чоловічий гардероб також важливий, але не є настільки різноманітним, як жіночий. Правильно підібраний жіночий одяг оптом має підкреслювати всі можливі переваги жінки у будь-яких ситуаціях. Саме тому перед тим, як зробити вибір купити жіночий одяг оптом, жінки переглядають масу варіантів оптом та моделей улюблених жіночих елементів. Звісно, багатьох хвилює ситуація щодо наявності вигоди від завершення покупок оптом. Є лише одна однозначна відповідь – купувати одяг оптом на оптових складах одягу це вигідно.

Відповідальні продавці жіночого та дитячого одягу оптом спеціально обирають ті бренди, які зарекомендували себе на ринку як надійні та якісні. Такий одяг матиме якісний матеріал, гарний пошив, буде трендовим та стильним. Така продукція завжди вирізняється високою якістю та довговічністю, комфортом та зручністю, простотою у догляді та зносостійкістю. Сучасний ринок жіночого, чоловічого та дитячого одягу пропонує велике різноманіття жіночого одягу, тому кожна жінка зможе обрати те, що найкращим чином підійдуть саме їй. Такий жіночий та дитячий одяг подарує лише хороше враження під час носіння.

Колекції жіночого одягу на цей час є дійсно грандіозними та величними. Жіночий одяг умовно можна розділити на декілька невеликих категорій. До того ж, важливим є факт, що жіночий одяг також різниться від чоловічого одягу наявністю певних категорій:

  • Офісного та ділового жіночого одягу;
  • Жіночими речами для буденних справ та дому;
  • Вечірніми та нарядними платтями.

Звісно, обираючи предмет жіночого гардеробу, жодна жінка не зупиниться на одній речі чи аксесуарі. Тобто, будь-який жіночий брючний костюм потребує обов’язкової наявності сумки, туфель чи певних аксесуарів. Наразі більшість жіночого та дитячого одягу можна підібрати під індивідуальні риси характеру та типу фігури. Склади оптового жіночого, чоловічого та дитячого одягу допомагають сформувати майбутній можливий гардероб, який зможе отримати будь-яка жінка.

Ми пропонуємо дійсно великий та стильний асортимент чоловічого, дитячого та жіночого одягу оптом, який можна купити:

  • Модне взуття купити оптом недорого: жіноче, чоловіче, дитяче;
  • Жіночі, дитячі та чоловічі сумки оптом будь-якого типу;
  • Трендовий якісний недорогий чоловічий, жіночий та дитячий одяг оптом купити;
  • Дешеві колготи та носки жіночі та дитячі купити оптом;
  • Оригінальні чоловічі, жіночі, дитячі аксесуари: зонти, шарфи, рукавиці тощо оптом;
  • Жіноча, дитяча та чоловіча спідня білизна купити оптом;
  • Якісні товари для будинку: недорогі покривала, постільну білизну тощо.

Багаторічний досвід роботи в сфері оптових продажів чоловічих, дитячий та жіночих товарів дозволяє створювати та формувати необхідні високоякісні колекції одягу по доступній приємній для закупівлі ціні. Подібна тенденція сприяє повному задоволенню потреб та побажань навіть найвибагливіших та претензійних покупців жіночого, чоловічого та дитячого одягу. Ми пропонуємо купити оптом жіночий, чоловічий та дитячий одяг на оптовому складі, щоб мати змогу активно та успішно просувати власний бізнес, або створити ідеальний стильний гардероб, який зможуть купити люди. Завдяки дійсно великому асортименту жіночого, чоловічого та дитячого одягу, наш склад пропонує приємну цінову політику, яка точна підійде та сподобається потенційним клієнтам. Наше головне правило – висока якість трендового жіночого, чоловічого й дитячого одягу та демократичні ціні на опт.

Як правильно обрати жіночий, чоловічий та дитячий одяг і купити його оптом

оптові склади одягу

Наразі сучасний ринок жіночого, чоловічого та дитячого одягу стрімко та рішуче завойовує все більше уваги, займаючи провідне місце. Більшість оптових складів вже встигли знайти своїх постійних клієнтів, нарощуючи у базу покупців нову аудиторію. Проте, обираючи оптову компанію серед конкурентів з продажу жіночого, чоловічого та дитячого одягу оптом, звертайте увагу на відгуки клієнтів, асортимент та бренди, цінову політику. Якщо ви плануєте зробити успішну покупку оптом жіночого, чоловічого та дитячого одягу, рекомендуємо перед цим уточнити деякі важливі моменти:

  • Умови доставки та кількість мінімальної партії жіночого, чоловічого та дитячого одягу оптом. В такому напрямку конкуренція серед оптових складів жіночого та чоловічого одягу є досить високою. Саме тому ті оптові склади, які націлені на довгу та тісну прозору співпрацю готові пропонувати своїм потенційним клієнтам вигідні умови та індивідуальні пропозиції жіночого, чоловічого та дитячого одягу оптом. Нерідко можуть запропонувати безкоштовну доставку, до того ж наявність та відсоток знижки напряму залежить від об’єму майбутньої покупки жіночого, чоловічого та дитячого одягу. Також звертайте увагу на загальний сервіс, який пропонується компанією. Перегляньте до покупки жіночого, чоловічого та дитячого одягу оптом рейтинг та репутацію складу, з яким плануєте й надалі співпрацювати й купувати жіночий, дитячий, чоловічий одяг оптом.
  • Умови оплати та терміни поставки. Підприємцям, які лише починають вести власний бізнес, щоб люди могли купити жіночий, дитячий та чоловічий одяг оптом, особливо рекомендується ознайомитись з цим пунктом. Наразі більшість оптових складів жіночого та чоловічого й дитячого одягу оптом готові надавати товар у розстрочку, хоча й не з першої партії, яка, по суті, є певним гарантом для налагодження подальших відносин. Якщо говорити про поставки, то кожен оптовий склад намагається виконати послугу максимально швидко та без проблем, оскільки саме від цього залежить їхній фінансовий прибуток.
  • Вартість жіночого, чоловічого, дитячого одягу оптом. В першу чергу важливо розуміти, що дорогий жіночий, чоловічий та дитячий одяг важко продати швидко. Якщо ви купуєте вже дорогий жіночий, чоловічий та дитячий одяг оптом, то в результаті він стане доступним лише малому колу покупців. Звісно, багато що залежить від загальної концепції магазину жіночого, чоловічого та дитячого одягу, де планується подальша реалізація. Однак у будь-якому випадку, якщо мова йде про брендовий жіночий, чоловічий та дитячий одяг, його вартість буде високою, що нівелюється його високою якістю та зносостійкістю.

Важливим моментом вибору оптового складу жіночого, чоловічого та дитячого одягу є наявність переваг купівлі жіночого, чоловічого та дитячого одягу оптом. Наразі купити жіночий, чоловічий та дитячий  одяг оптом є затребуваним процесом, оскільки є можливість зекономити на доставці, отримати великі знижки на якісний жіночий, чоловічий, дитячий одяг чи аксесуари. В перш чергу оптові закупки жіночого, дитячого та чоловічого одягу необхідні торгівельним точкам, які мають власний бізнес. Оптовикам постачальники у будь-яких випадках пропонують зручні вигідні умови угод. Так, можна розраховувати не просто на безкоштовну доставку оптового жіночого одягу, але й на різноманітні додаткові бонуси – знижки, акції, відстрочки тощо. Ось чому, якщо ви маєте магазин чоловічого, жіночого або дитячого одягу, користуєтесь нагодами спільних покупок жіночого, чоловічого та дитячого одягу, то оптові склади одягу стануть чудовою нагодою зекономити на закупках дійсно якісної продукції відомих та улюблених жіночих, чоловічих та дитячих виробників одягу та брендів.

У будь-яких випадках не забувайте про ціну питання, оскільки саме це вигідно виділяє оптові склади одягу жіночий, чоловічий та дитячий одяг серед конкурентів та загальної маси різних постачальників жіночого, чоловічого та дитячого одягу оптом. Ціна на одяг оптом безумовно є тим питанням, яке хвилює абсолютно всіх бізнесменів без виключень. Наша цінова політика вас приємно здивує та порадує. Ми не займаємось збільшенням вартості жіночого, чоловічого та дитячого одягу, саме тому наші постійні клієнти обрали нас. Перегляньте актуальний каталог жіночого одягу оптом, щоб переконатись у цьому. Постійні клієнти та покупці, які обирають крупний опт жіночого, чоловічого та дитячого одягу, постійно отримують знижки, які значно зменшують загальну вартість жіночого, чоловічого та дитячого одягу оптом. Окрім цього, наш оптовий склад одягу постійно проводить акції – ми знижуємо ціну за партію із певної групи товарів: жіночий, чоловічий та дитячий одяг.

Немаловажним аспектом для повного розуміння, кому необхідний опт одягу, становлять категорії наших клієнтів. Це ділові розумні люди, які дійсно цінують власний час та кошти. Жіночий, чоловічий та дитячий одяг оптом потрібний власникам модних точок в Україні та сусідніх державах, власників магазинів жіночого одягу та магазинів взуття, товарів для будинку. Власники торгівельних точок на ринках жіночого, чоловічого та дитячого одягу в районних та обласних центрах, підприємці, які тільки починають власний бізнес жіночого, чоловічого та дитячого одягу та шукають надійного партнера та постачальника якісного жіночого, чоловічого та дитячого одягу також відчувають всі переваги оптових закупівель жіночого одягу. 

Поповнити ряди наших постійних клієнтів, що вирішили купити жіночого, чоловічого та дитячого одягу, щоб отримувати приємні бонуси, можна дуже просто, фактично нічого не роблячи. Просто подзвоніть нашим менеджерам по вказаному на сайті номері телефону чи зробіть замовлення жіночого, чоловічого та дитячого одягу, заповнивши спеціальну форму на сайті. Ми пропонуємо вигідні умови – платіть за товар після його доставки, надіславши кошти за жіночий одяг оптом на карту банку чи за передоплатою. Доставка жіночого одягу відбувається протягом 2-3 днів з моменту оформлення замовлення в любий регіон України перевіреним надійним перевізником.

Ми працюємо так, щоб наші клієнти були задоволені співпрацею та якістю жіночого, чоловічого та дитячого одягу:

  1. Індивідуальний підхід вирішення задач для кожного клієнта;
  2. Продаж жіночого одягу оптом високої якості;
  3. Щотижневе оновлення асортименту та регулярне поповнення складу;
  4. Для роботи з клієнтами підібрані найкращі фахівці;
  5. Приємна цінова політика, бюджетні доступні ціни, акційні пропозиції та система бонусів;
  6. Наявність жіночого, чоловічого та дитячого одягу на складі;
  7. Обов’язкове виконання всіх обов’язків перед клієнтами.

Як переконатись, що продавець оптового складу жіночого, чоловічого та дитячого одягу оптом не шахрай

оптові склади одягу

Насправді, існує велика кількість можливих технік роботи з продавцем оптового складу жіночого одягу, проте, працює безперебійно лише одна – аналіз ситуації з обох сторін. Торгівля жіночим, чоловічим та дитячим одягу у будь-якому випадку завжди має певну націнку, якої неможливо уникнути. Однак завжди є певний мінімум цієї націнки. Таким чином, коли продавець намагається продати продукцію жіночого, чоловічого та дитячого одягу, яка очевидно не коштує заявленої суми, яка пропонується продавцем, необхідно оцінити ситуацію з обох сторін – клієнта та покупця. Очевидно, що продавець не може продавати жіночий одяг за собівартістю, тому головною задачею клієнта є спроба скинути ціну до можливого мінімуму, що задовольнить обидві сторони.

Такий крок дозволить не просто укріпити торгівельні зв’язки з продавцем жіночого одягу оптом, але й отримати оптову ціну жіночого, чоловічого та дитячого одягу через регулярні великі поставки. Такі базові навички торгівлі необхідно часто використовувати та вдосконалювати, щоб мати змогу вести прибуткову справу. Подібна соціалізація та наявність актуальної інформації дозволить звичайному підприємцю досягти висот у торгівельній справі з продажу жіночого одягу.

Щоб переконатись, що оптовий склад жіночого, чоловічого та дитячого одягу не є шахрайською установою, варто звернути увагу на певну поведінку постачальника:

  • Завжди перевіряйте відгуки про оптовий склад жіночого одягу в інтернеті. Звісно, вони не завжди можуть бути правдивими, проте дозволять відшукати хоча б мінімум інформації.
  • Вивчайте контактні дані, оскільки кожний оптовий склад жіночого, чоловічого та дитячого одягу має власні дані й власника, тому адреса юридичної особи, наявність «ІНН» тощо мають бути у публічному доступі та офіційно зареєстрованими.
  • Перевіряйте картотеку арбітражних справ. Якщо склад жіночого одягу мав судові позови, вивчивши їх ви зрозумієте, в чому проблема постачальника. Вивчати їх варто також тому, що не завжди наявність таких позовів свідчить про програш справи та вину.

Правильне використання даних принципів та прояв постійної уваги та пильності допоможуть завчасно викрити шахраїв, що пропонують купити жіночий, чоловічий та дитячий одягу.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».