картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Сток оптом в Маріуполі.

Stock – це нові речі, не продані у бутіках за кордоном. Не всі західні торговці виявляються щасливими: колекції виходять із моди, не потрапляє в сезон, відкладається у підсобку через надходження нових колекцій. Сток оптом у Маріуполі – нова можливість покращити бізнес.

У багатьох країнах заходу працюють цілі стокові мережі. Виріб, відправлений у стік, не перестає бути якісним. Чому б вітчизняним підприємцям не навчитися такої торгівлі?

Нові можливості для закупівлі стоку оптом в Маріуполі

Часто, купуючи речі оптом, продавці незадоволені якістю окремих одиниць. Від цього продавець втрачає гроші. Оптовий сток у Маріуполі може стати вирішенням такої проблеми. Нижче читайте, як заробляти на таких товарах та чим такі вироби відрізняються від інших.

Що вам дає закупівля оптового стоку?

Сток - це залишки, на яких можна робити гроші. При правильному формуванні ціни, знижка на якісну європейську продукцію у вашому магазині може становити від 50% до 70%, що приведе нових покупців. А щоб ці покупці повернулися, регулярно оновлюйте асортимент своєї торгової точки.

Багато фабрик відшивають якісний одяг, але у них високі вимоги до оптових покупців: об'ємні партії та повна передоплата. Магазину у Маріуполі не потрібно 300 однакових блуз або піжам. А ось спеціально сформовані лоти оптом обов'язково залишать підприємця у виграші.

Західні віяння доходять до нас із невеликим запізненням. У вас є час, щоб встигнути.

Фірмові речі, які не були у вжитку, мають відповідні нашивки та етикетки. Деякі стокові роздрібні магазини зрізають бирки, щоби речі не потрапили до спекулянтів. Як чинити з етикетками, кожен підприємець вирішує сам.

Отже, торгівля оптовим стоком дає рітейлеру такі переваги:

1)Можливість встановлення цінового «зазору» для проведення акцій та розпродажів за вашою власною схемою.

2)Збільшення вартості бізнесу та постійне зростання.

3)Постійне оновлення асортименту.

4)Регулярне надходження нових покупців.

5)Утримання старих клієнтів за рахунок якості речей.

6)Привабливий вид торгового залу.

7)Мотивація продавців: комплектація кожного лоту дозволяє господареві магазину подарувати невелику приємну річ людині, яка працює з покупцем безпосередньо. Крім того, вашим продавцям буде приємніше торгувати речами від світових торгових марок, а не ринковим товаром, який є у всіх.

Де купити одяг оптом в Маріуполі?

Стоковий фірмовий одяг доступний за допомогою прямого постачання зі складу rainbow-clothes. Задовольнити потреби клієнтів можна за допомогою правильно вибраних лотів, що складаються з якісних нових речей.

Вам не доведеться стикатися з непотрібними розмірами або нецікавим модельним рядом, тому що лот і його вміст ви оберете самі.

Ми доповнюємо комплекти одягу красивими аксесуарами, які можуть продаватися, як супутній товар, і нададуть виробам, що продаються, ще більш стильний вигляд.

 

Дитячий одяг оптом

Дитячий одяг зі стокових складів із прямою доставкою – це, перш за все, якість, яка не підведе. Пропонуються комплекти з європейського дитячого стоку, включаючи верхній одяг, зимові чобітки, симпатичні аксесуари для дітей.

Товар має бирки та етикетки, фірмову упаковку. Речі не залежаться на полицях вашого магазину, завдяки якості та відповідності останньої європейської моди.

 

Стокове взуття оптом в Маріуполі

Придбати стокове взуття оптом у Маріуполі тепер можна швидко та недорого. Власники роздрібних магазинів оцінять наші лоти, зібрані із фірмового взуття найкращих європейських брендів. Таке взуття носитиметься довше за звичайне, і надасть покупцю стильного вигляду. Закупівлі стокове взуття особливо вигідні, тому що клієнт особливо вимогливий до якості цієї групи товарів. У кожному лоті партії ви знайдете розміри взуття у правильних пропорціях: більше «ходових» розмірів.

 

Як замовити сток оптом в Маріуполі?

Замовити опт стоку онлайн, не роблячи при цьому великих капіталовкладень – те, що потрібно. На нашому сайті представлено до сотні пронумерованих лотів з описом, фото товару та навіть відео, що демонструють вміст. Не купуйте «кота в мішку» і зверніться до сайту Rainbow-Clothes. Ви знаєте, що потрібно вашої цільової аудиторії краще, ніж ми. Поєднавши наш досвід, поставимо жителям Маріуполя якісні фірмові речі та аксесуари з Європи.

Раніше ми писали про Сток оптом у Миколаєві.

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».