картинка
Щоб завантажити прайс, Вам потрібно
зареєструватися
Перейти до реєстрації Якщо ви вже зареєстровані, ви можете увійти
використовуючи логін або пароль
вхід для клієнтів
Замовити скайп презентацію
rainbow-clothes у вайберi
Пiдпишись на нашу групу у вайберi, щоб дiзнаватись про новини першими
Пiдписатись на групу
Заказать обратный звонок по Украине
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація
Rainbow Сlothes  - сток оптом одежда, обувь, аксессуары
Контакти:
Контактні телефони:
+380 (98) 716 72 42
+380 (67) 231 76 71
+380 (96) 012 62 60
+380 (67) 225 72 87

Для оптових продажів та мережевих клієнтів:
+380 (67) 231 76 71

Графік роботи складу:
В будні дні:
с 9:00 до 18:00

Субота:
с 10:00 до 15:00

Неділя - вихідний.
Кошик
ви не увійшли до особистого кабінету Вхід Реєстрація

Жіночий одяг дрібний опт: Україна, Rainbow Clothes

Оскільки одяг виконує важливі практичні функції - захищає нас від холоду, спеки та дощу, він має бути якісним, зручним і довговічним. Однак естетичні характеристики теж важливі, адже вбрання завжди впливає на настрій та почуття впевненості у собі.

Одяг має велике значення для всіх, але особливо для жінок, адже бажання виглядати красиво та стильно у них у крові. Знаючи це, дизайнери щорічно пропонують величезний асортимент жіночого одягу, взуття, аксесуарів. Модні жінки були і будуть основною купівельною аудиторією кожного бутіка, і це потрібно враховувати при доборі асортименту.

Якщо вам потрібний жіночий одяг в Україні, ласкаво просимо в наш інтернет магазин Rainbow-Clothes. Ми пропонуємо модні якісні речі різних категорій - від футболок та шортів до суконь, джинсів та светрів. До вашої уваги жіночий одяг від найкращих світових брендів за найпривабливішою ціною.

Брендовий жіночий одяг Zara

Один із найпопулярніших іспанських брендів - Zara давно відомий та затребуваний в Україні. Виробник пропонує стильні речі високої якості, що відповідають гарячим трендам. Разом з тим, модний одяг від Zara можна придбати за цілком розумною ціною, доступною для більшості споживачів.

Якщо ви мрієте про преміальні речі, на які не потрібно витрачати місячну зарплату, Зара – саме той варіант. Високий рівень цієї продукції не викликає сумнівів, адже навіть іспанська королева Летиція - відома у всьому світі ікона стилю носить одяг від Zara.

Товари цієї торгової марки мають чудову якість і відповідають усім встановленим нормам екології. Зручність - ще одна їхня відмінна риса. В одязі від Зару сучасні жінки почуваються впевнено та комфортно у будь-якій ситуації - в офісі, вдома, на вечірці, на відпочинку, на тренуванні, у поїздці та подорожі.

Одяг високої якості за вигідною ціною

Наша компанія Rainbow-Clothes пропонує дрібний опт брендового жіночого одягу, який гідно доповнить вітрину вашого бутіка та залучить нових клієнток.

Наголос на жіночому одязі - це завжди розумне рішення. На відміну від чоловіків, жінок завжди непокоїть питання, у що вони будуть одягнені. Гарне вбрання дозволяє почуватися впевнено та психологічно комфортно, створює додатковий привід радіти та насолоджуватися життям.

Жінки стежать за змінами моди, бажаючи виглядати сучасно і знати цікаві новинки. Вони висувають високі вимоги не тільки до дизайну, але й якості, функціональності, зручності одягу. Жінка хоче не просто хорошу річ, але таку, яка підкреслить усі переваги та приховає недоліки фігури.

Як бачимо, сучасні запити дуже високі, тому найкращий із варіантів запропонувати покупцям якісний брендовий одяг. У Rainbow-Clothes ви можете замовити продукцію кращих брендів дрібним оптом на найвигідніших умовах.

У нашому асортименті:

  • стильні брюки;
  • джинси;
  • спортивні костюми;
  • плаття та спідниці;
  • худі, лонгсліфи;
  • затишні вироби із трикотажу
  • літні топи, футболки, шорти і ще багато всякого різного.

Вам обов'язково сподобається наш асортимент, високий рівень обслуговування, швидка доставка до будь-якого населеного пункту України!

Статьи

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Замовлення стоку оптом: Тривалий шлях до успіху для вашого бізнесу

Підприємництво завжди вимагає від бізнесменів креативності, стратегічного мислення та уміння приймати важливі рішення. Якщо ви розглядаєте можливість замовлення сток оптом для вашого бізнесу, то цей крок може виявитися ключовим для вашого успіху. Давайте розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам впевнено рухатися в напрямку успішного оптового бізнесу.

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Де брати стоковий одяг: вигідна покупка брендових речей

Стоковий одяг - це одяг, який вироблявсядля оригінальних світових брендів, але не був проданий через різні причини. Це також можуть бути запаси, які не були продані протягом певного періоду часу, або товари з попередніх колекцій тасезонів.

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

VIVA MAGENTA – КОЛІР РОКУ ’ 2023

На початку грудня Pantone визначився з барвою, що, за його версією, здобуває титул «Колір року ’ 2023».